Παναθηναϊκός: Οστικό οίδημα ο Μακέντα, αλλά θα μπει ως το Σάββατο

Η επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει απ’ τον Λάζλο Μπόλονι έβγαλε κι άλλα (μικρά) προβλήματα για τον 68χρονο τεχνικό, ενόψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης (5/5) με τον Αστέρα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", καθώς και ο Φεντερίκο Μακέντα μπήκε στα "πιτς", με οστικό οίδημα στον αστράγαλο.

Δεν φαίνεται

πάντως να είναι κάτι ανησυχητικό, καθώς με βάσει τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του "τριφυλλιού" ο Ιταλός φορ θα μείνει εκτός -κάνοντας θεραπεία- για 2-3 μέρες κι απ’ την προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου (1/5), αναμένεται να "μπει" κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, συμμετέχοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, όμως άπαντες αναμένεται να ενταχθούν απ’ το Μεγάλο Σάββατο (1/5) σε φουλ πρόγραμμα. Ο Σένκεφελντ έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω μικροενοχλήσεων στον αστράγαλο, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ ο Καρλίτος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ουσιαστικά, το μοναδικό πρόβλημα ενόψει Αστέρα είναι ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος συνέχισε και τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4) τη θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό και οι πιθανότητες παρουσίας του στον αγώνα με τον Αστέρα είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Όσοι "πράσινοι" έπαιξαν βασικοί στο ματς της Τούμπας έκαναν απογευματινή προπόνηση τη Μ. Τετάρτη (01/05) με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι με μπάλα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Το δικό του ειδικό πρόγραμμα συνέχισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, για την πορεία του οποίου θα έχει πλέον εικόνα το ιατρικό τιμ περί τα μέσα Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα