Το Powerspin επέστρεψε με ποσό ρεκόρ - 13.500 ευρώ για έναν τυχερό σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Σεπόλια

19:01 28/4/2021 - Πηγή: Contra

Με νέο ρεκόρ στο Powerspin συνοδεύτηκε η επαναλειτουργία ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στα Σεπόλια. Ο τυχερός τροχός του παιχνιδιού, ο οποίος γυρίζει και πάλι στα καταστήματα του ΟΠΑΠ εδώ και δύο εβδομάδες, χάρισε 13.500 ευρώ σε έναν μεγάλο νικητή. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρει στο news247.gr η κα. Βασιλική Κουτσούκου, ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ, «πρόκειται για έναν τακτικό μας πελάτη, που δοκιμάζει την τύχη του συχνά στο Powerspin».

To νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ ήρθε στις οθόνες των πρακτορείων ΟΠΑΠ τον περασμένο Ιούλιο. «Οι κληρώσεις του Powerspin γίνονται κάθε τέσσερα λεπτά σε ειδικά διαμορφωμένες οθόνες. Ο τροχός του παιχνιδιού αποτελείται από 27 σημεία, μεταξύ των οποίων 24 αριθμοί, από το 1 έως το 24 χωρισμένοι σε τρεις ίσες χρωματικές ζώνες (κόκκινη, πράσινη, μπλε), καθώς και τρία ίδια σύμβολα. Οι παίκτες πρέπει να προβλέψουν σωστά πού θα σταματήσει ο τροχός. Έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με αριθμό, σύμβολο, ζώνη ή/και over-under, με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε τύπο παιχνιδιού», εξηγεί η κα. Κουτσούκου.

Θετικό ξεκίνημα

Η κα. Κουτσούκου εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την κίνηση του κόσμου από τότε που το κατάστημά της σήκωσε και πάλι τα ρολά, μετά το πολύμηνο lockdown. «O κόσμος έχει επιστρέψει. Έχουμε μπει σε ρυθμούς κανονικότητας, τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας. Τα παιχνίδια με συνεχόμενες κληρώσεις, όπως το ΚΙΝΟ, καταλαμβάνουν την υψηλότερη θέση στις προτιμήσεις του κόσμου. Εν όψει του Euro2020 αναμένουμε σημαντική αύξηση των παικτών του Πάμε Στοίχημα. Ήδη με το ελληνικό και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο αριθμός των δελτίων του παιχνιδιού είναι καθημερινά μεγάλος. Φυσικά, το ενδιαφέρον για το ΤΖΟΚΕΡ είναι πάντα υψηλό, ειδικά τις ημέρες των κληρώσεων, και όσο αυξάνεται το ποσό των τζακ ποτ. Το δικό τους κόσμο έχουν σταθερά οι ξένες ιπποδρομίες και τα λαχεία. Οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου έχουν ξεκινήσει ήδη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τη νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου»

Aνοιχτά Μ.Σάββατο και Τρίτη του Πάσχα

Την περίοδο του Πάσχα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα λειτουργήσουν με εορταστικό ωράριο λειτουργίας. Όπως εξηγεί η κα. Κουτσούκου, «Περιμένουμε αυξημένη κίνηση αυτές τις ημέρες, καθώς ο κόσμος θα βρίσκεται έξω για τα ψώνια των εορτών. Μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα είμαστε ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 21:30. Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουμε από τις 9:00 έως τις 16:00, ενώ θα είμαστε κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα είμαστε, όμως, ανοιχτά και την Τρίτη 4 Μαΐου. Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ-ΛΟΤΤΟ-ΠΡΟΤΟ θα γίνουν μαζί, απόψε στις 22:00 και το Μ. Σάββατο, στις 16:30».

Keywords
Τυχαία Θέματα