Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι Ολλανδοί βάζουν στο στόχαστρο τον δεξιό μπακ, Τζόσουα Μπρένετ

09:24 3/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Εν αναμονή απαντήσεων πιθανότατα εντός της σημερινής ημέρας (3/7) απ’ την ομάδα του κεντρικού αμυντικού τον οποίο έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό -και φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει προφορικά μαζί του- πληροφορίες απ’ την Ολλανδία βάζουν στο μεταγραφικό "κάδρο" του "τριφυλλιού" και μία (εξαιρετική) περίπτωση δεξιού μπακ: Το Ολλανδό Τζόσουα Μπρένετ της ολλανδικής Τβέντε.

Ο 29χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός, με εξαιρετικό βιογραφικό, που "έχτισε" το όνομά του στην Αϊντχόφεν (150 ματς, 4 γκολ,

11 ασίστ), είναι δύο φορές διεθνής με τους "οράνιε" και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 με την Τβέντε, η οποία κέρδισε ένα "εισιτήριο" για το Europa Conference League μέσω των playoffs της ολλανδικής Eredivisie.

Στο συμβόλαιό του με τους "κόκκινους" ο Μπρένετ έχει buy-out ύψους 1 εκατ. ευρώ το οποίο μπορεί να πληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου και να αποχωρήσει απ’ τον ολλανδικό σύλλογο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε εντυπωσιακούς αριθμούς με την ομάδα του, καθώς σε 41 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 10 γκολ και 4 ασίστ. Γενικά είναι ένας πολύ επιθετικός φουλ μπακ και είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι... εύκολη περίπτωση, καθότι υπάρχει ενδιαφέρον από ολλανδικές ομάδες (τον παρακολουθεί η Φέγενορντ) και κλαμπ απ’ την Τουρκία και την Ιταλία.

Μανατζερικές πηγές απ’ την Ολλανδία αναφέρουν πως ο 29χρονος μπακ πως έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κάνει ήδη έναν πρώτο κύκλο επαφών διερευνώντας όλα όσα αφορούν την περίπτωσή του, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάτι πιο προχωρημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα