Παναθηναϊκός: Επόμενη κίνηση "Χατζηγιοβάνης 2024"

Οι επεκτάσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό (δέκα μέσα στους τελευταίους 18 μήνες) δεν θα σταματήσουν στη συμφωνία με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος θα υπογράψει μέσα στη μεθεπόμενη εβδομάδα τη νέα τριετή σύμβασή του. Οι "πράσινοι" έχουν αποφασίσει να προσφέρουν νέο συμβόλαιο (και) στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος δεσμεύεται με το "τριφύλλι" έως τον Ιούνιο του 2022.

Τόσο για να τον "δέσουν" με νέα πολυετή σύμβαση -καθώς το όνομά του βρίσκεται διαρκώς

στα μπλοκάκια ομάδων του εξωτερικού κα σε 6 μήνες θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με άλλα κλαμπ- όσο και για να τον επιβραβεύσουν με ένα καλύτερο σε απολαβές συμβόλαιο (απ’ τη στιγμή που είναι βασικό στέλεχος της ενδεκάδας), προκειμένου να μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές ενδό-αποδυτηριακά σε σχέση με άλλους παίκτες.

Διότι είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή (έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί την τελευταία διετία τα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό) ο "Χάτζη" δείχνει να είναι ελαφρώς αδικημένος σε σχέση με τα χρήματα που παίρνουν άλλοι παίκτες οι οποίοι δεν είναι καν βασικοί. Οι σημερινές αποδοχές του Χατζηγιοβάνη (για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του είναι περίπου 150.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους) και υπάρχει πρόθεση να του γίνει μία σημαντική αύξηση στη νέα σύμβαση, η οποία θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενη ως προς τις αποδοχές.

Για τον Χατζηγιοβάνη έχει πάρα πολύ καλή άποψη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον θεωρεί πολύ σημαντικό κομμάτι του ρόστερ και θέλει να παραμείνει. Κι εξαρχής άναψε κι ο ίδιος το "πράσινο φως" προς τη διοίκηση για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την πλευρά του Μυτιληνιού εξτρέμ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Αλεξανδρόπουλο. Και στο πλαίσιο των τελικών συζητήσεων που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (27/5) με τον εκπρόσωπο του "Αλεξανδρό", τέθηκε επί τάπητος απ’ τους "πράσινους" και το θέμα του διεθνούς winger, με μία πρώτη ενημέρωση πως υπάρχει πρόθεση απ’ την πλευρά της διοίκησης για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Η όλη κουβέντα θα ξεκινήσει -πολύ πιο επίσημα πλέον- μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με στόχο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία (18 Ιουλίου) να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, έστω και σε προφορικό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα