Ουάρντα: "Συμπαγείς και συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε"

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στη NOVA για το αυριανό (21/04) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό και για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για το

πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Αιγύπτιος μέσος αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Δικέφαλος για να πάρει τη νίκη με τους κίτρινους, αλλά και για τα κέρδη που είχε ομάδα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αιγύπτιος: Για τα κέρδη της νίκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Κρατάμε τη νίκη, την καλή ψυχολογία, την τακτική μας και πρέπει έτσι να είμαστε σε κάθε παιχνίδι".

Για το ντέρμπι με τον Άρη και που θα κριθεί: "Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι για την πόλη, για το πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι καλή ομάδα τον σεβόμαστε, αλλά μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό και την καλή ψυχολογία που έχουμε θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι".

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς, να παλέψουμε και αν τα κάνουμε αυτά θεωρώ πως θα κερδίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα