Ολυμπιακός: Τελειώνει με Βρσάλικο μέσα στο επόμενο 48ωρο

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το "μπαμ" στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τον 30χρονο δεξιό μπακ το συντομότερο δυνατόν και έτσι θα επιχειρήσουν να έχουν πετύχει τη συμφωνία το επόμενο 48ωρο, δηλαδή το αργότερο έως την Δευτέρα (20/6).

Ο Βρσάλικο, όταν οριστικοποιηθεί το deal, αναμένεται να βάλει την υπογραφή του διετές

ή τριετές συμβόλαιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο άμεσα. Εάν ο Κροάτης μπακ κλείσει το επόμενο 48ωρο, θα επιστρέψει στην Ελλάδα είτε την Τρίτη, είτε την Τετάρτη.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Επομένως, ο Μαρτίνς θέλει να έχει τον Βρσάλικο μαζί του από τις πρώτες μέρες στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Στόχος να εγκλιματιστεί όσο πιο γρήγορα στο νέο περιβάλλον, προκειμένου να βρίσκεται στο 100% στα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Βρσάλικο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ατλέτικο, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από τη Σασουόλο, έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μεσολάβησε ένας μονοετής δανεισμός στην Ίντερ τη σεζόν 2018/19. Το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Με τους κολτσονέρος αγωνίστηκε συνολικά 100 φορές σε όλες διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και δέκα ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε 29 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Europa League. Είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 52 φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα