Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ βασικός "πυλώνας" και στη Λαμία, αποθέωσε τον Χάμες και τον Εμβιλά

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ θα είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία την Κυριακή (19/2 (16:00, COSMOTE SPORT 1HD, Live SPORT24), αφενός μεν διότι ο Μίτσελ θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του σε αυτό το κρίσιμο διάστημα αφετέρου

δε γιατί θα απουσιάσει από το κέντρο ο Εμβιλά ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να έχει εκτός και τους δύο βασικούς του κεντρικούς χαφ, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι που δεν είναι στο Φάληρο, αλλά στη Φθιώτιδα και προηγείται του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χουάνγκ, λοιπόν, θα είναι στην ενδεκάδα και θα έχει παρτενέρ κατά πάσα πιθανότητα τον Σαμασέκου.

Υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Κασάμι, αλλά ο τελευταίος είναι περισσότερο "οχτάρι", ενώ ο διεθνής μέσος από το Μάλι είναι κυρίως "εξάρι" και μπορεί να υπηρετήσει καλύτερο τον συγκεκριμένο ρόλο μπροστά από τα στόπερ. Μοιάζει πιο λογικό, δηλαδή, το "δίδυμο" Χουάνγκ – Σαμασέκου, παρά το Χουάνγκ – Κασάμι.

Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής αποθέωσε τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Εμβιλά, με ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα social media, ποστάροντας μία φωτογραφία από πανηγυρισμό μαζί με τον Κολομβιανό επιθετικό και τον Γάλλο χαφ.

"Έχω πολλά πράγματα ακόμη να μάθω και να βελτιώσω", έγραψε ο 26χρονος Ασιάτης μέσος και πρόσθεσε: "Είμαι τυχερός που παίζω με τους δυο σας". Η απάντηση του Εμβιλά ήταν η ακόλουθη: "Και εγώ τυχερός επίσης αδερφέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Χουάνγκ, Λαμία, Χάμες, Εμβιλά,olybiakos, chouangk, lamia, chames, emvila