Ολυμπιακός μεταγραφές: Θέλει τον Τικίνιο η Αλ Φαγιά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία η Αλ Φαγιά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Τικίνιο ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τους "ερυθρόλευκους".

Η Αλ Φαγιά ήρθε να προστεθεί στις Ιντερανασιονάλ και Μποταφόγκο που είχαν ακουστεί τις προηγούμενες μέρες πως είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον φορ του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/7) υπήρξε δημοσίευμα στο εξωτερικό το οποίο ανέφερε ότι η Αλ Φαγιά όχι μόνο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού αλλά έχει ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Όσο για τη Μποταφόγκο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως δύσκολα θα προχωρήσει στην απόκτηση του καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων".

Χαρακτηριστικά σημειώνει: "Η Μποταφόγκο ενδιαφέρεται για τον Τικίνιο, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον αποκτήσει, καθώς 31χρονος επιθετικός είναι σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, ενώ το χρηματικό ποσό που απαιτείται για μια τέτοια μεταγραφή είναι αρκετά υψηλό", ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Βραζιλιάνοι στο σημερινό τους δημοσίευμα.

Οποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Τικίνιο θα πρέπει να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα