Ολυμπιακός μεταγραφές: Επαφές για αριστερό μπακ, τι ισχύει για Λόου, Ρίκα, Αντεκούγκμπε

Προχωρούν οι επαφές του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή εξτρέμ, αλλά παράλληλα οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία για την απόκτηση αριστερού μπακ. Μπορεί ο τελευταίος να μην προλαβαίνει τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα (εκτός κι αν τον κλείσει και δηλωθεί μέχρι την Τρίτη 19/7), αλλά η προοπτική είναι να ενισχύσει την πειραϊκή ομάδα στις επόμενες φάσεις της Ευρώπης και φυσικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός

είχε στοχεύσει στον Μαξ Λόου, αλλά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκρινε μικρή την πρώτη προσφορά και την απέρριψε.

Πληροφορίες από την Αγγλία όμως, αναφέρουν ότι η πειραϊκή ΠΑΕ έχει επανέλθει για τον παίκτη και πως εκείνος πιέζει με τον τρόπο του για την παραχώρηση, καθώς βλέπει ως μία μεγάλη ευκαιρία την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

Τα προσεχή εικοσιτετράωρα θα φανεί αν υπάρχει έδαφος για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στα υπόψη των ερυθρόλευκων έχει τεθεί ο Φεντερίκο Ρίκα, ο οποίος είναι προς πώληση από την Μπριζ. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ -είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου- έχει συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα για ακόμη ένα χρόνο και είναι προς παραχώρηση.

Το όνομά του φέρεται να έπεσε στο τραπέζι από τον μάνατζερ του Πιερ Κούντε, ο οποίος βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα.

Στο κάδρο του Ολυμπιακού είναι και ο Σαμ Αντεκούγκμπε, ο οποίος αγωνίζεται στη Χατάισπορ και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 27χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Αγγλία (Λονδίνο), έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και είναι διεθνής με τον Καναδά (27 συμμετοχές, 1 τέρμα).

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται και με άλλους δύο ξένους αριστερούς μπακ και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη, όπως έπραξαν στην περίπτωση του Σίμε Βρσάλικο.

Όσο για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πορευτεί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και εναλλακτικές λύσεις τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Φώτη Κίτσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα