Ολυμπιακός: Με Έσε και Ρέτσο εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα, δύσκολα ο Φρέιρε

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στρέψει το βλέμμα του στον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη (5/10, 19:45, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE από το SPORT24), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Και είναι κρίσιμο υπό την έννοια ότι οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα κάνουν σημαντικό βήμα για τη συνέχεια τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τον Ιανουάριο, είτε στο Europa League είτε στο Conference League.

Εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει τους τρεις βαθμούς στη Σερβία, θα αποκτήσει πλεονέκτημα για την τρίτη θέση του ομίλου του και θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τη δεύτερη. Ο Ισπανός τεχνικός προφύλαξε τον Έσε και τον Ρέτσο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και, λογικά, θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα της πειραϊκής ομάδας. Ο Αργεντινός μέσος θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα και ο Έλληνας στόπερ φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Ρέτσος μαζί με τον Ντόη θα αποτελέσουν τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φρέιρε δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που το ταλαιπωρεί από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οδήγησε στην αντικατάστασή του στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Έτσι, ο Μαρτίνεθ θα έχει ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας τον Πορόζο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν την Τετάρτη (4/10) στις 11:45 το πρωί στο Ρέντη και το μεσημέρι η αποστολή θα «πετάξει» για τη Σερβία. Η συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην TSC Arena έχει προγραμματιστεί στις 20:30 και τους ερυθρόλευκους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Έσε, Ρέτσο, Μπάτσκα Τόπολα, Φρέιρε,olybiakos, ese, retso, batska topola, freire