Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Μοχίκα σύμφωνα με τους Ισπανούς

Το SPORT24 αποκάλυψε τη Δευτέρα πως σε περίοπτη θέση στη λίστα των εξεταζόμενων περιπτώσεων για την ΑΕΚ είναι και ο Χουάν Μοχίκα. Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο 29χρονος Κολομβιανός αριστερός μπακ παίζει και για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το todomercatoweb, ο Μοχίκα βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων και εξετάζουν το

ενδεχόμενο να καταθέσουν προσφορά για να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο διεθνής 29χρονος Κολομβιανός, ανήκει στην Ζιρόνα, αγωνίζεται στην Ισπανία από το 2013, με μόνη εξαίρεση το πρώτο εξάμηνο της περυσινής σεζόν, οπότε και παραχωρήθηκε δανεικός στην Αταλάντα. Οι μπεργκαμάσκι να τερμάτισαν τον δανεισμό του στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου και η Ζιρόνα τότε τον δάνεισε εκ νέου στην Έλτσε.

Εκεί, ο Μοχίκα έκανε ένα γεμάτο δεύτερο μισό, παίζοντας 17 συνολικά παιχνίδια πρωταθλήματος και συμβάλλοντας καταλυτικά στην παραμονή της Έλτσε στην πρώτη κατηγορία. Κάτι που όμως δεν αποδείχτηκε αρκετό για να γίνει χρήση της option αγοράς του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ζιρόνα.

Δεν θα συνεχίσει όμως εκεί, αφού οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στην Primera και έτσι δεν μπορούν να κρατήσουν τον Μοχίκα στη δεύτερη κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα