Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος την Πέμπτη στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία (14/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24), και κυνηγάει την ανατροπή στους "16" του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

ανακοίνωσε την ενδεκάδα των ερυθρολεύκων λίγο πριν από τη σέντρα στο ματς. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-3-3. Ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέτσο και Κάρμο μπροστά του και τους Ορτέγκα, Ροντινέι στα άκρα. Οι Έσε, Τσικίνιο και Όρτα θα παραταχθούν στον άξονα, με τους Φορτούνη, Ποντένσε στα εξτρέμ και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ντόη.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Σάμποριτ, Ρεβίβο, Πέρετζ, φαν Όβερεεμ, Κανιτσόβσκι, Ντάβιντα, Μίλσον, Ζαχάβι

Στον πάγκο: Τένενμπαουμ, Μοσκέρα, Κοέν, Τούργκεμαν, Μπίτον, Κοέν, Γκολάσα, Λούκασεν, Νταβίντζαντα, Μπαλτάτσα, Μποντόσο, Κάρζεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα