Οι Σακραμέντο Κινγκς παίρνουν τον Κρις Ντουάρτε από τους Ιντιάνα Πέισερς

Σπουδαία κίνηση από τους Κινγκς, που σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του Athletic παίρνουν από τους Πέισερς τον Κρις Ντουάρτε (26, 1μ.98) και προσθέτουν βάθος στις θέσεις της περιφέρειας.

Η ομάδα του Σακραμέντο δεν επιβάρυνε ιδιαίτερα το διαθέσιμο ποσό στο salary cap και συνεχίζει να έχει περίπου 15 εκατομμύρια στο salary cap της συν τα 7.7 εκατομμύρια από την Room Exception για τις επόμενες κινήσεις.

Με απλά λόγια, η προσθήκη του Ντουάρτε δεν επηρεάζει

την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοβ, καθώς πρόκειται για "φθηνό" παίκτη (4.124.400 δολάρια τη σεζόν 2023/24) που καλύπτει σε χαμηλό ποσό την ανάγκη που είχε η ομάδα για βάθος στα φτερά.

Τη σεζόν 2022/23, τη δεύτερης της καριέρας του στο NBA, ο Ντουάρτε είχε 7.9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.4. Στη ρούκι σεζόν του μέτρησε 13.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ και μάλιστα με τον Ντομάντας Σαμπόνις στο πλευρό του, τον οποίο θα βρει ξανά στο Σακραμέντο.

Οι Σακραμέντο Κινγκς κράτησαν τον Χάρισον Μπαρνς σε καλή τιμή: Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοβ

Πλέον, οι Κινγκς έχουν 9 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια στο ρόστερ τους. Τον ΝτιΆαρον Φοξ και τον Ντέιβιον Μίτσελ στον άσο, τον Κέβιν Χέρτερ και τον, τον και τον Μαλίκ Μονκ στο δύο, τον Κρις Ντουάρτε στο τρία, τον Χάρισον Μπαρνς, τον Κέσλερ Έντουαρντς και τον Κίγκαν Μάρεϊ στις θέσεις 3-4 και τον Ντομάντας Σαμπόνις στο πέντε.

Οι rookies Κόλμπι Τζόουνς (περιφερειακός) και Τζέιλεν Σλόουσον (φόργουορντ) μπορούν να υπογράψουν αργότερα. Τέλος, τα τρία Two-Way Contracts δεν επιβαρύνουν το salary cap.

Keywords
Τυχαία Θέματα