Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Η εικόνα είναι πλέον ξεκάθαρη. Ο τίτλος της Stoiximan Super League είναι επί της ουσίας υπόθεση Δικεφάλων, αφού μόνο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Το Σαββατοκύριακο, η μόνη αναμέτρηση που διεξήχθη ήταν η εξ αναβολής (για την 5η αγωνιστική των Playoffs) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Η νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με σκορ 2-0, απέναντι στον προσηλωμένο στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου Ολυμπιακό, έφερε τη διαφορά του ΠΑΟΚ στο μίνιμουμ από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Η Ένωση, έχει 75 βαθμούς και απόδοση 1.30 στη Stoiximan για να σηκώσει το τρόπαιο της φετινής κούρσας. Ο ΠΑΟΚ την ακολουθεί με 74 βαθμούς και απόδοση 3.25.

Δεν υπάρχει πλέον αληθοφανές σενάριο επιτυχίας για τους δύο αιώνιους της Αττικής, αφού ο Παναθηναϊκός έχει απόδοση 100.00, με 4 βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός απόδοση 150.00, με 70 δικούς του βαθμούς.

Στις 15 Μαΐου, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό, την ίδια ώρα που στις όχθες του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα