ΟΦΗ: Ο Μάρεκ Παπζούν στη λίστα για τον πάγκο

Σε αναζήτηση προπονητή είναι από το βράδυ της Δευτέρας (04/12) ο ΟΦΗ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Και όπως όταν ήρθε ο Λιθουανός το βιογραφικό του ήταν αρκετά γεμάτο και αξιοπρόσεκτο, έτσι και στη διάδοχη κατάστασή του, οι Κρητικοί επιδιώκουν κάτι ανάλογο, έχοντας στη λίστα των υποψηφίων να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας τον Μάρεκ Παπζούν.

Πρόκειται για τον τεχνικό, ο οποίος πιστώνεται την μετεωρική εξέλιξη της Ρακόβ στην επταετία (2016-2023) που την καθοδήγησε, με αποκορύφωμα την περυσινή κατάκτηση του παρθενικού πρωταθλήματος της ιστορίας της, έχοντας τότε βασικά στελέχη δύο Έλληνες, τον Γιάννη Παπανικολάου και τον Στράτο Σβάρνα.

Το καλοκαίρι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, επιδιώκοντας ένα επαγγελματικό step up. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, σε εκατέρωθεν θετικό κλίμα, χωρίς πάντως ο 49χρονος τεχνικός να είναι και ο μόνος της λίστας του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα να αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα