Ο Σβάινσταϊγκερ έριξε το φταίξιμο στον Γκουαρδιόλα για την κρίση στο γερμανικό ποδόσφαιρο

18:25 6/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Για δύο χρόνια συνεργάστηκε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπάγερν και κατά καιρούς έχει αναφερθεί με άκρως κολακευτικά λόγια για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι και το (όμορφο και ελκυστικό) ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του, όμως αυτή τη φορά ο Μπάστιαν Σβαϊντσταϊγκερ τράβηξε διαφορετικό μονοπάτι.

Για την ακρίβεια επέλεξε το δρόμο της... μετωπικής σύγκρουσης μαζί του, με τον Γερμανό παλαίμαχο μέσο να παραχωρεί μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Talk Sport" όπου κατηγόρησε τον

Γκουαρδιόλα για την κρίση στην οποία έχει περιέλθει το γερμανικό ποδόσφαιρο.

"Όταν ήρθε στη χώρα (σ.σ. 2013), όλοι είχαν την άποψη ότι πρέπει να παίξουμε αυτού του τύπου το ποδόσφαιρο που θα βασίζεται στις πάσες σε λίγα μέτρα, όμως αυτό που έγινε στο φινάλε είναι πως χάσαμε τις αξίες μας.

Πιστεύω ότι οι άλλες χώρες μάς είχαν πάντα στο μυαλό τους ως μία ομάδα πολεμίστρια και μαχητική, που έτρεχε μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι αυτή την αρετή την χάσαμε τα τελευταία επτά με οκτώ χρόνια επειδή απλά την ξεχάσαμε", τόνισε ο "Σβάινι" για να προσθέσει με νόημα: "Είχαμε μόνο συγκεντρωθεί στο πώς θα κάνουμε ωραίες μεταβιβάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα