Βραδινά γκολ διπλασιασμού από Αργεντινή και Βραζιλία

Η Ράσινγκ διανύει εποχή Φερνάντο Γκάγκο, πνέει άλλος αέρας μ’ αυτόν, άπαντες ποντάρουν πολλά πάνω του ώστε να αντιστραφεί το κλίμα. Η Ράσινγκ δεδομένα διαθέτει ποιοτικές μονάδες, ωστόσο είναι ο Γκάγκο ο κατάλληλος άνθρωπος για να γυρίσει ο διακόπτης; Με τα διαπιστευτήρια που έχει δώσει ως τώρα ως τεχνικός κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Στο ντεμπούτο του κόντρα στη Ροσάριο ηττήθηκε 2-1, δίχως να δούμε κάτι αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκε με διαθέσεις να απειλήσει και να πάρει το ματς, ωστόσο την πρόδωσε η ανασταλτική λειτουργία της. Ο ίδιος ο Γκάγκο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο κόσμος είναι αναποφάσιστος από την άλλη με την κίνηση αυτή, δεδομένα όμως στο πρώτο εντός έδρας ματς του στο Μπουένος Άιρες θα σπρώξει την ομάδα, η οποία τρέχει 0-3-2 εντός έδρας.

Η Ντιφένσα είναι στα καλά της, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δείχνει σε ευνοϊκό μομέντουμ και τρέχει ρεκόρ 4-1-0 πρόσφατα. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στην Πλατένσε επικράτησε εντός με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο, είχε και την τύχη με το μέρος της. Προηγήθηκε στο 54’, ισοφαρίστηκε 7 λεπτά αργότερα, αλλά στο 81’ απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα. Στο δια ταύτα, η Ράσινγκ προσπαθεί να χτίσει μομέντουμ, η Ντιφένσα από την άλλη πλευρά κυνηγάει το πλασάρισμα στο Copa Sudamericana, καθώς στη συνολική βαθμολογία έχει να καλύψει απόσταση 2 νικών για να βρεθεί σε ευνοϊκή θέση.

Σε θετική φάση η φιλοξενούμενη, λάτρης του επιθετικού στυλ ο Γκάγκο από την άλλη που θα θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό, την ώρα που η ομάδα του μπάζει ανασταλτικά. Το ματς (LIVE 01:00 από το SPORT24) τείνει προς το Goal/Goal με βάση την εικόνα τους. Σε τιμές αουτσάιντερ, στο 1.93 κατά μέσο όρο, αξίζει.

Κόντρα στη φύση τους για το 2.12

Στην Παρανά διεξάγεται ένα αρκετά κομβικό ματς για τη Serie B Βραζιλίας, καθώς τόσο η Οπεράριο, όσο και η Αβαΐ καίγονται για τους βαθμούς. Η μεν Οπεράριο για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +6, η δε Αβαΐ για να διατηρηθεί κοντά στην πρωτοπόρο Κοριτίμπα και όχι μόνο στην πολύτιμη τετράδα που οδηγεί στην άνοδο. Η φιλοξενούμενη στην παρούσα φάση βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -6 με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο. Η Οπεράριο προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στη CSA με ανατροπή 4-2 εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση που έδειξε διαθέσεις να παίξει ποδόσφαιρο, δεν παρουσίασε άναρχη εικόνα και ήταν άκρως αποτελεσματική στη δημιουργία.

Η Αβαΐ στον αντίποδα πήρε μια καλή νίκη απέναντι στην Κρουζέιρο με 1-0, η οποία πάντως ήταν και πολύ τυχερή. Δέχτηκε σφυροκόπημα από την αντίπαλο, η άμυνά της εκτέθηκε ουκ ολίγες φορές, αλλά τη γλίτωσε φθηνά, αφού η Κρουζέιρο ήταν απελπιστικά αναποτελεσματική.

Κόντρα στη φύση και στη φιλοσοφία των δύο ομάδων το Goal/Goal που προσφέρεται στο 2.12 κατά μέσο όρο στην αγορά έχει παικτική αξία. Αμφότερες στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν έχουν παίξει συντηρητικά, ωστόσο έχουν αλλάξει μυαλά πρόσφατα. Η Αβαΐ ήταν κακή κόντρα στην Κρουζέιρο, αλλά κέρδισε, έχει τον τρόπο της να σκοράρει, ακόμα και σε μια κακή βραδιά, ενώ η Οπεράριο ήταν επιβλητική στο τελευταίο ματς και το ηθικό της τονώθηκε σημαντικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ράσινγκ Κλουμπ - Ντιφένσα Χουστίσια: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 01:00 Οπεράριο - Αβαΐ: oal/Goal (απόδοση 2.12), 01:00
Keywords
Τυχαία Θέματα