Ο Λουτσέσκου πάει Ρουμανία και περιμένει να κλείσουν οι ανοιχτές υποθέσεις στον ΠΑΟΚ

08:43 5/6/2021 - Πηγή: Sport 24

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει σήμερα (05/06) στην πατρίδα του και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη στις 26 του μήνα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε ένα από βασικά του μελήματα ήταν να βρει το σπίτι που θα τον φιλοξενήσει στα 3 χρόνια που προβλέπει το συμβόλαιο του ότι θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο

διάστημα αυτής της πρώτης παραμονής του στην Ελλάδα συζήτησε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και θα βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους για την υλοποίηση του.

Τι περιμένει να γίνει μέχρι τον ερχομό του για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη; Να κλείσει το θέμα του αθλητικού διευθυντή, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για 2-3 μεταγραφές, χωρίς να δείχνει πάντως ότι βιάζεται για την ολοκλήρωση τους.

Και φυσικά περιμένει να οριστικοποιηθεί ο προορισμός και οι ημερομηνίες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και το θέμα αυτό αναμένεται να κλείσει, άμεσα, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα