Ο Μπεν Σίμονς στην αντεπίθεση: Διεκδικεί περίπου 20 εκατ. δολάρια από τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν από τους Φιλαντέλφια Σίξερς

15:34 2/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Η κόντρα των Φιλαντέλφια Σίξερς με τον Μπεν Σίμονς κράτησε πολλούς μήνες, με τον αριστερόχειρα περιφερειακό να μένει εκτός μέχρι την στιγμή που -με ανταλλαγή- κατέληξε στους Μπρούκλιν Νετς. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχε οδηγηθεί στα άκρα πολύ πριν ξεκινήσει η σεζόν, κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη από την άρνηση του ιδίου να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Μία τάση που οδήγησε σε συνεχόμενα πρόστιμα από την πλευρά του οργανισμού.

Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά από την μετακόμιση στο Μπρούκλιν, ο Μπεν Σίμονς

ξεκινά μια νέα διαμάχη με την πρώην ομάδα του. Οικονομικής φύσεως πλέον. Όπως αποκάλυψε το ESPN, θα διεκδικήσει στα δικαστήρια το ποσό των περίπου 20 εκατ. δολαρίων που δεν έλαβε φέτος, από τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν.

Πρόκειται για χρήματα που "κρατήθηκαν" από την μισθοδοσία του σε όλη τη διάρκεια της κόντρας με τους Φιλαντέλφια Σίξερς, η οποία περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- άρνηση παρουσίας στο training camp, τις προπονήσεις στη διάρκεια της σεζόν και -κατ' επέκταση- τους αγώνες και τα ταξίδια.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη διαβιβαστεί στον αντίδικο, όπως επίσης στην Ένωση Παικτών του ΝΒΑ, η οποία τάσσεται υπέρ του Μπεν Σίμονς στην προκειμένη περίπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα