Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι βγήκε από το νοσοκομείο μετά από δύο μήνες νοσηλείας

Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι και η οικογένειά του πέρασαν μία μεγάλη περιπέτεια το τελευταίο διάστημα, με τον βετεράνο Ιταλό προπονητή να πέφτει και να χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος στο σπίτι και να διακομίζεται στο νοσοκομείο "Marconi di Cesenatico".

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στις 10 Φεβρουαρίου, με τον 70χρονο να μεταφέρεται στις 9 Μαρτίου από την εντατική του νοσοκομείου Bufalini της Τσεζένα (είχε υποστεί σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση για μείωση του αιματώματος) στο τμήμα αποκατάστασης του Marconi στο Τσεζενάτικο.

Εκεί έμεινε για πάνω από

έναν μήνα, με τον Τζακερόνι να παίρνει εξιτήριο την Παρασκευή (21/4)και να γνωστοποιεί πως είναι καλά στην υγεία του, ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρούς που τον φρόντισαν όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο νοσοκομείο και μακριά από το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζακερόνι έχει να επιδείξει μία πλούσια καριέρα ως προπονητής με θητεία σε Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους. Παράλληλα, έχει βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τον Ιανουάριου του 2019 αποσύρθηκε από τον χώρο του ποδοσφαίρου, με την τροπαιοθήκη του να κοσμεί ο τίτλος της Serie A της σεζόν 1998-99 με τη Μίλαν και του Asian Cup με την εθνικη Ιαπωνίας το 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα