Σιμάνσκι: Τα "σιγανά ποταμάκια" έγιναν εκφραστές του πλάνου της ΑΕΚ

Σιγανό ποταμάκι με την καλή έννοια ο Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο "Mr. καθόλου τυμπανοκρουσίες" που έγινε παίκτης της ΑΕΚ Γενάρη του '20 ως δανεικός και το καλοκαίρι του ίδιου έτος μονιμοποιήθηκε με αγορά 1,3 εκατ. ευρώ από την Γκρόζνι.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Σιμάνσκι πέτυχε πολλά κι ας μην δίνει ο περισσότερος κόσμος την πρέπουσα σημασία μια και έχει αποφασίσει ο ίδιος ο παίκτης να μένει αποστασιοποιημένος

από τα φώτα και να μετουσιώνει σε πράξη το "άστον να σκάβει".

Αυτό είναι ο 27χρονος μέσος, ένας κορυφαίος εργάτης του γηπέδου. Φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης και εξελίχθηκε φτάνοντας να γίνει διεθνής στο υψηλότερο επίπεδο με συμμετοχή στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Ο Σιμάνσκι έγινε κομμάτι της ΑΕΚ και με την επέκταση έως το 2027, παρέα και ο Μήτογλου νωρίτερα, γίνεται ο εκ των εκφραστών του ξεκάθαρου πλάνου της Ένωσης.

Παραμονή των καλών ποδοσφαιριστών της ομάδας χωρίς σίριαλ και περιπέτειες: μπαμ μπαμ όπως αρμόζει στα κλαμπ που βλέπουν μπροστά. Και να πουληθεί που λέει ο λόγος ο Σιμάνσκι αύριο μεθαύριο γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο με τη νέα συμφωνία έχεις εξασφαλίσει ως ΑΕΚ δυο δραχμές παραπάνω στις απαιτήσεις σου για το τράνσφερ. Είναι πολυεπίπεδο το θέμα.

Δεν είναι ο μόνος

Σε κάθε περίπτωση ο Σιμάνσκι είναι ήδη σχεδόν τρία χρόνια στην ΑΕΚ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον δεσμεύει για άλλα τέσσερα τουλάχιστον. Κι αν δείτε αρκετές από τις μετοχές-παίκτες της Ένωσης έχουν παρόμοιες συμφωνίες με μικρές τροποποιήσεις στα χρόνια συνεργασίας:

Μουκουντί: 2026 Μήτογλου: 2026 Ρότα: 2026 Γιόνσον: 2026 Σιμάνσκι: 2027 Ελίασον: 2026 Γκατσίνοβιτς: 2026 Τσούμπερ: 2025 Λιβάι Γκαρσία: 2025 Φερνάντες: 2026

Και αναλογιστείτε πως στη συγκεκριμένη λίστα θα μπουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές είτε από τους υπάρχοντες με αλλαγές στα συμβόλαιά τους είτε από μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ πέρα από την καλή αγωνιστική εικόνα, δείχνει επί του πρακτέως ότι έχει αλλάξει τρόπο προσέγγισης απέναντι στα περιουσιακά τη στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σιμάνσκι, ΑΕΚ,simanski, aek