Ντοναρούμα: "Δυνατό χτύπημα ο αποκλεισμός, οι δύο ημέρες που πέρασαν δεν ήταν εύκολες"

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League μετά την ήττα με 1-3 από την Ρεάλ στην Μαδρίτη μετέτρεψε την Παρί σε ένα καζάνι που βράζει και ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής, οπαδών και ΜΜΕ, ήταν ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Αιτία το τραγικό σφάλμα του στη φάση του γκολ της ισοφάρισης των μερένγκες που άνοιξε το δρόμο για την

ανατροπή της ομάδας του Αντσελότι, με την Equipe να τον βαθμολογεί μάλιστα με το άκρως υποτιμητικό "2" και την Marca να αποκαλύπτει πως υπήρχε καυγάς στα αποδυτηρία των Παριζιάνων με πρωταγωνιστές τον Ιταλό κίπερ και τον Νεϊμάρ.

Ο ίδιος απέφυγε από την πλευρά του να πάρει θέση για οτιδήποτε την επομένη του αγώνα (ο Νεϊμάρ δημοσίευσε διάλογό τους για να διαψεύσει πως τσακώθηκαν στα αποδυτήρια) και περίμενε μέχρι την Παρασκευή, ώστε να καταλαγιάσει όλος ο κουρνιαχτός και να καταθέσει την δική του άποψη.

Αυτό το έκανε μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media, με τον 23χρονο πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας να κάνει λόγο για δύσκολα 24ωρα αλλά να τονίζει πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κοιτάξουν τώρα το παρόν και το μέλλον για να τελειώσει με όμορφο τρόπο η σεζόν.

"Ο αποκλεισμός από το Champions League ήταν ένα δυνατό χτύπημα. Οι δύο ημέρες που πέρασαν δεν ήταν απλές, όμως από τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι που βγαίνει κάποιος πιο δυνατός.

Τώρα είναι ανάγκη να σκεφτούμε το παρόν, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δίνοντας τα πάντα όπως έχω κάνει πάντα για αυτή τη φανέλα, για αυτό το σύλλογο και για τους οπαδούς μας.

Πάμε ξανά όλοι μαζί. Πάμε Παρί", έγραψε ο Ντοναρούμα, ο οποίος βρήκε και δύο πολύ ισχυρούς υποστηρικτές, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν αλλά και τον Ντίνο Τζοφ να τον υπερασπίζονται για το λάθος που έκανε στο παιχνίδι, μέσω δηλώσεων που έκαναν και φιλοξενούνται στα σημερινά φύλλα των Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport

Keywords
Τυχαία Θέματα