Ντόμινο αλλαγών στο καλεντάρι μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, τα σενάρια για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση στο Σουκρού Σαράτσογλου, καθώς επικράτησε 3-2 της Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι με τον Κώστα Τζολάκη να είναι ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων με τρεις επεμβάσεις στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι.

Οι Πειραιώτες έτσι συνεχίζουν στους "4" του Conference League και θα διεκδικήσουν μαζί με την Άστον Βίλα ένα εισιτήριο για τον τελικό της OPAP

Arena. Αυτό πρακτικά φέρνει ανακατατάξεις στο καλεντάρι τόσο της Stoiximan Super League όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής των playoffs μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα και ορίστηκε για την 1η Μαΐου. Ο πρώτος ημιτελικός των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ είναι στις 2 Μαΐου, επομένως ο συγκεκριμένος αγώνας αυτομάτως πρέπει να μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

Επιπλέον, η ένατη αγωνιστική των playoffs έχει οριστεί μεσοβδόμαδα, στις 8 Μαΐου. Μια ημέρα μετά είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τους vilans στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Άρα το Ολυμπιακός - ΑΕΚ δεν μπορεί να διεξαχθεί. Επειδή όμως πρόκειται για ένατη αγωνιστική που όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ίδια μέρα και ώρα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μετατεθεί όλη η αγωνιστική.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου. Κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν κι έτσι για να οριστούν οι συγκεκριμένες αγωνιστικές (πρώτα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και μετά η ένατη και η δέκατη αγωνιστική) υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι να πάει πιο πίσω ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (πιθανότατα μια εβδομάδα) και μέσα σε αυτές να γίνουν όλοι οι αγώνες. Το δεύτερο είναι να μείνει ως έχει ο τελικός και να ολοκληρωθεί στη συνέχεια το πρωτάθλημα.

Δείτε την Game Night:
Keywords
Τυχαία Θέματα