MasterChef 19/4: Συγκλονιστική αποχώρηση πριν τη 10αδα – Τον αποθέωσε ο Κουτσόπουλος! (vid)

MasterChef 19/4: Το MasterChef  συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και έχει καταφέρει να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef 19/4: Συγκλονιστική αποχώρηση πριν τη 10αδα – Τον αποθέωσε ο Κουτσόπουλος!

Το επεισόδιο όμως της Παρασκευής 19 Απριλίου αναμένεται να

ανατρέψει και πάλι τις ισορροπίες με τους εναπομείναντες παίκτες να διεκδικούν θέση στην τελική 10αδα.

Η δεύτερη εβδομάδα θρίλερ του διαγωνισμού μαγειρικής ολοκληρώνεται σήμερα με συναρπαστικές εξελίξεις που θα φέρουν έναν από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες εκτός MasterChef.

Το follow the Chef με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και οι Αλέξανδρος, Ηλίας, Χρήστος, Σοφοκλής βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Κανένας τους δεν κατάφερε να βρεθεί στον εξώστη και αυτόματα βρίσκονται στον τάκο, καλούμενοι να υπερασπιστούν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Αυτό θα το πετύχουν μέσα από ακόμη μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου το οποίο θα παρουσιάσει μπροστά τους ο σεφ, Νίκος Θωμάς.

Τα πράγματα όμως για έναν εκ των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση δεν θα εξελιχθούν καλά καθώς όπως αποκαλύπτει το trailer, η προσπάθεια του δεν περνάει το πάσο!

Κάπως έτσι, θα ακούσει τα άσχημα μαντάτα από τους κριτές ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα τον αποθεώσει εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες και το ήθος του!

MasterChef 19/4 – Δείτε το trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 194, Συγκλονιστική, 10αδα –, Κουτσόπουλος,MasterChef 194, sygklonistiki, 10ada –, koutsopoulos