Νότιγχαμ: Τρεις μεταγραφικές κινήσεις σε μία ημέρα

Η Νότιγχαμ συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της επιστροφής στην Premier League έπειτα από απουσία 23 ετών, προχωρώντας σε τρεις συμφωνίες μέσα σε μία ημέρα.

Οι δύο εξ αυτών έγιναν με την ίδια ομάδα, αφού η Φόρεστ κυνηγούσε το δίδυμο των Λιούις Ο' Μπράιεν για τη μεσαία γραμμή και Χάρι Τοφόλο για το αριστερό άκρο της άμυνας από την ομάδα που νίκησε στον τελικό των playoffs για να πάρει το τελευταίο "εισιτήριο" ανόδου από την Championship.

Η Χάντερσφιλντ αποδέχθηκε

την πρόταση των 12.000.000 ευρώ και για τους δύο παίκτες, στα οποία ενδέχεται να προστεθούν και ορισμένα μπόνους.

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε και έναν ποδοσφαιριστή την Κυριακή, τον 19χρονο μέσο Μπράντον Αγκιλέρα, ο οποίος ανήκε στην Αλαχουελένσε. Ο διεθνής Κοσταρικανός θα επιστρέψει στην πατρίδα του με μορφή δανεισμού και θα συνεχίσει στην Γκουανακαστέκα (στην οποία ήταν δανεικός και πέρυσι) για το 2022-2023. Όταν επιστρέψει, θα αρχίσει προπονήσεις με τη Νότιγχαμ Κ23.

Η αναζήτηση παικτών δεν σταματά σε αυτές τις τρεις προσθήκες. Ο Στιβ Κούπερ έχει θέσει ως προτεραιότητα για το κέντρο τον επιθετικό μέσο Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, ο οποίος ανήκει στη Γουλβς, κοστολογείται στα 30.000.000 και ενδιαφέρεται γι' αυτόν κι η Έβερτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα