Νότιγχαμ: Με χορηγό φανέλας την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο δεύτερο μισό της σεζόν

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε μία ιστορική συμφωνία για τη χορηγία της φανέλας της, διαφορετική από τα συνηθισμένα, αφού δεν πρόκειται για συμφωνία που θα της αποφέρει χρήματα.

Από την 1η Ιανουαρίου στο μπροστινό μέρος των εμφανίσεων της ανδρικής και γυναικείας ομάδας θα εμφανίζεται το λογότυπο του βρετανικού τμήματος της Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Πρόκειται για μία φιλανθρωπική οργάνωση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ

που στέκεται αρωγός στους πρόσφυγες ανά την υφήλιο και που αυτήν τη στιγμή έχει να διαχειριστεί πάνω από 100.000.000 άτομα που έχουν αποχωριστεί τον τόπο τους, εκ των οποίων τα μισά είναι παιδιά.

"Είμαστε χαρούμενοι που στο υπόλοιπο της χρονιάς θα χρησιμοποιούμε το μπροστά μέρος της διάσημης φανέλας της Νότιγχαμ για να πούμε μια σημαντική ιστορία. Θα είναι τιμή να εμφανίζουμε αυτό το όνομα στη φανέλα μας, υποστηρίζοντας έναν τόσο σημαντικό αγώνα", δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Είμαι περήφανος που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη διεθνή προσπάθεια του ΟΗΕ, με τον Ολυμπιακό πίσω στο 2013. Υποστηρίξαμε τη UNICEF για τέσσερα χρόνια, επιλέγοντας να προχωρήσουμε σε αξιοσημείωτη οικονομική συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο της, αντί να πάρουμε χρήματα από τον σπόνσορά μας και να προσφέρουμε στην προσπάθειά της προβολή πρώτα στο μπροστινό κι έπειτα στο πίσω μέρος της φανέλας του Ολυμπιακού".

"Ελπίζω οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ να είναι επίσης υπερήφανοι που επιλέξαμε να υπογραμμίσουμε τη δουλειά της Ύπατης Αρμοστείας για το υπόλοιπο της σεζόν, επιπρόσθετα με τις τοπικές προσπάθειες που υποστηρίζουμε μέσω του Community Trust. Αυτή η πράξη έρχεται σε μία χρονική συγκυρία που ο πλανήτης αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις στην αρωγή των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας".

Όπως γνωστοποίησε ο αγγλικός σύλλογος, θα χρησιμοποιήσει τα εμπορικά κανάλια του και το μάρκετίνγκ του ώστε να αυξήσει την ευαισθητοποίηση προς το έργο της Ύπατης Αρμοστείας, όπως η παροχή έκτακτης στέγης, ιατρικής περίθαλψης και νερού στις οικογένειες που εκτοπίζονται από τα σπίτια τους λόγω πολέμων και διώξεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα