Άρης: Πρόταση από Ολυμπιακό και Ρωσία για Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι προ της εξόδου από το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει στη διάθεσή της δύο προτάσεις για μεταγραφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Μία από τον Ολυμπιακό και μία από ομάδα της Ρωσίας. Οι διοικούντες το σύλλογο είναι σε φάση αξιολόγησής τους και σύντομα θα αποφασίσουν ποια θα κάνουν αποδεκτή.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε σήμερα (22/12) το πρωί

η ΠΑΕ Άρης, οι προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τη ρώσικη ομάδα θα αξιολογηθούν στη βάση του συμφέροντος τόσο για τον “κίτρινο” σύλλογο, όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο τελευταίος ασφαλώς και έχει λόγο σε ένα τέτοιο θέμα, το οποίο αφορά το μέλλον του, οπότε θα συναποφασιστεί μεταξύ αυτού και των διοικούντων την “κίτρινη” ΠΑΕ ποια πρόταση θα γίνει αποδεκτή.

Είναι γνωστό από καιρό ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε σκέψης μεταγραφής του σε άλλο σύλλογο, αναζητώντας πρόταση που θα τον καλύπτει οικονομικά και θα εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ίδιου και της οικογένειάς του. Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν έχει αντίρρηση να συναινέσει σε μια τέτοια κίνηση, αρκεί να βάλει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στο ταμείο της.

Οι δύο πλευρές πέρασαν φάση ψυχρότητας από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν ο Μαντσίνι κινήθηκε νομικά για να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα προς αυτόν από την ΠΑΕ Άρης. Μια φάση, που τελείωσε με τη συζήτηση που έγινε μεταξύ του ίδιου και του Θόδωρου Καρυπίδη την περασμένη Κυριακή, αλλά και την παρουσία του Αργεντίνου στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό. Πλέον, οι δύο προτάσεις για την επικείμενη μεταγραφή είναι στο τραπέζι και όλα είναι ανοικτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα