Νόριτς - Τσέλσι 1-3: Ψυχρό χαμόγελο στο περιθώριο των κυρώσεων

Η Πέμπτη περιελάμβανε και μία ευχάριστη είδηση για την Τσέλσι, τη μοναδική έπειτα από την ανακοίνωση των κυρώσεων στον Ρομάν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, που επηρεάζει άμεσα και τους "μπλε".

Σε αγώνα για την 30ή αγωνιστική της Premier League που διεξάγεται νωρίτερα για λόγους προγραμματισμού, οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου επικράτησαν με 3-1 στην έδρα της ουραγού Νόριτς και παραμένουν σε

απόσταση από τον ανταγωνισμό για την 3η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Ο Τρεβό Τσάλομπα και ο Μέισον Μάουντ σκόραραν πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα και έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ. Τα "καναρίνια" παρατάχθηκαν με τον Δημήτρη Γιαννούλη στον πάγκο και τον Χρήστο Τζόλη εκτός αποστολής, χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Εντουάρ Μεντί.

Οι Λονδρέζοι πατούσαν συχνά στην αντίπαλη περιοχή και δοκίμασαν πολλές φορές το πόδι τους, αλλά δεν βρήκαν άλλο γκολ. Αντιθέτως, η Νόριτς μείωσε στο 69' με πέναλτι του Τέεμου Πούκι, που προκάλεσε ανησυχία στην Τσέλσι, όμως τελικά δεν χάθηκε το "τρίποντο". Ο Κάι Χάβερτς στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η αύρα του Τζέσε Μαρς δεν άλλαξε πολλά πράγματα στη Λιντς, που γνώρισε έκτη σερί ήττα (σε εξ αναβολής παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής) κι έμεινε για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς επιτυχία. Το 3-0 της Άστον Βίλα μέσα στο "Έλαντ Ρόουντ" ήρθε αρκετά άνετα, με τον Φιλίπε Κοουτίνιο (και μια κόντρα) να ανοίγει το σκορ και τους Ματι Κας και Κάλουμ Τσέιμπερς να βρίσκουν δίχτυα στο 2ο ημίχρονο. Στα αξιοσημείωτα κι η επιστροφή του Πάτρικ Μπάμφορντ για τα "παγόνια" έπειτα από τρεις μήνες λόγω τραυματισμού.

Η Γουλβς βρήκε τρία γκολ στα πρώτα 21 λεπτά και τελικά διέλυσε με 4-0 τη Γουότφορντ στο "Μόλινιου", βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών ηττών. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, ο Ραούλ Χιμένες άνοιξε το σκορ στο 13', ο Χουάν Ερνάντες σημείωσε αυτογκόλ πέντε λεπτά αργότερα και ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε το 3-0 στο 21' με το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Ο Ζοζέ Σα δεν... χρειάστηκε στον αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν εύστοχη τελική. Ο Ρούμπεν Νέβες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος, κρατώντας τους "λύκους" σε τροχιά Ευρώπης.

Η βαθμολογία της Premier League
Keywords
Τυχαία Θέματα