Νέσμπεργκ: "Όταν σου έρχεται μία ευκαιρία σαν του ΠΑΟΚ, θέλεις να την αρπάξεις"

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μετρά ημέρες για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τη Βαλερένγκα για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και, όπως φαίνεται, ανυπομονεί να συμβεί αυτό.

Ο 26χρονος στόπερ σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό κανάλι της Νορβηγίας χαρακτήρισε ως ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, τόνισε έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε:

"Όταν σου έρχεται μία τέτοια ευκαιρία, θέλεις να την αρπάξεις. Θα είναι δύσκολο συναισθηματικά αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ευχάριστο να έχω μια νέα πρόκληση. Μπορεί να μη γνωρίζω καλά την ελληνική γλώσσα, αλλά ξέρω αγγλικά, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην προσαρμογή μου"

Ο Νορβηγός στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον τελευταίο αγώνα της Βαλερένγκα με αντίπαλο την Σάρπσμποργκ ωστόσο η κατάσταση δεν εμπνέει και ιδιαίτερη ανησυχία. Το θέμα είναι μόνο αν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στους προσαγωγούς του δημιουργήσουν ζήτημα συμμετοχής στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του πριν τη λήξη του συμβολαίου του που εκπνέει στις 31 του μήνα, όταν και θα αποχωρήσει για να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου η Βαλερένγκα έχει να αντιμετωπίσει τους Βίκινγκ (24/7) και την Γιερβ (30/8), με τους Νορβηγούς να μην δείχνουν διάθεση να τον αφήσουν να αποχωρήσει νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα