Νέντοβιτς: "Είχα φανέλα του Ντελ Πιέρο, ο Βλάχοβιτς είναι τέρας"

00:42 8/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι Γιουβεντίνος και δεν το κρύβει. Φανατικός μάλιστα. Τόσο που σπανίως χάνει αγώνα της "βέκια σινιόρα". Η μεταγραφή του Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα έδωσε άλλο ένα κίνητρο στον σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού. Οι δυο τους εκτός από συμπατριώτες είναι και γνωστοί.

"Γνωριστήκαμε στο Μιλάνο πριν από δύο χρόνια. Από τότε έχουμε επικοινωνία ενίοτε. Αυτή τη στιγμή ψάχνω τα μηνύματά του Μαΐου

και βλέπω ότι του έλεγα πως θα ήθελα να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους. Μου απάντησε ότι θα του άρεσε επίσης. Χαίρομαι γι' αυτόν, του εύχομαι πραγματικά πολλές νίκες και γκολ. Είναι ένα τέρας, σωματικά πολύ δυνατός", ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Mozzart Sport.

Γι' αυτό και "όπως κάθε Γιουβεντίνος, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Γενικά, κάναμε μια υπέροχη μεταγραφική περίοδο, υπάρχει και ο Ζακάρια. Για να είμαι ειλικρινής, άρχισα να χάνω την ελπίδα μου βλέποντας τους αγώνες της σεζόν. Χάσαμε από την Έμπολι και τη Σασουόλο. Μετά συνειδητοποιείς πόσο δύσκολο είναι να είσαι στην κορυφή τόσα χρόνια. Εγώ ως αθλητής ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Τώρα ήρθε φρέσκο αίμα, νέα ενέργεια και περιμένω πολλά καλά πράγματα".

Ήδη ντεμπούτο του Σέρβου φορ συνδυάστηκε με γκολ. Λίγο αφότου μπήκε στο ματς βρήκε δίχτυα. "Φυσικά και έβλεπα", αποκρίθηκε με ειλικρίνεια ο Νένοβιτς. "Ο αγώνας με τη Λάρισα είχε τελειώσει και ήμασταν στο δρόμο της επιστροφής".

Ούτως ή άλλως ο ίδιος είναι φαν της Γιουβέντους από παιδί. "Όταν ο πατέρας μου έπαιζε χάντμπολ στην Ιταλία, είχα μια φανέλα Ντελ Πιέρο στο δωμάτιο. Λάτρευα τη Γιουβέντους από την εποχή του Λίπι. Είμαι φαν εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι κάτι νέο και σίγουρα όχι από τότε που ήρθε ο... Κριστιάνο Ρονάλντο".

Από τον Βλάχοβιτς η κουβέντα πήγε στον Γιόβιτς. "Η άφιξή του στην Ελλάδα με βοήθησε πολύ. Πλέον έχω κάποιον να μιλάω στη γλώσσα μου, όπως συμβαίνει με τους Αμερικανούς και τους Έλληνες. Φυσικά, όλοι με έχουν αποδεχτεί, όμως η άφιξη του Στέφαν ήταν ευπρόσδεκτη. Είναι πλέι μέικερ επιπέδου EuroLeague, με τρομερή ποιότητα και εμπειρία".

Ήρθε για να βελτιώσει την εικόνα των Πρασίνων προκειμένου να διεκδικηθούν οι εντός των τειχών στόχοι. "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την Εφές. Θα μας έδινε μεγάλη ώθηση. ΄Υστερα χάσαμε και από τη Μονακό. Μετά το ματς με την Εφές παρόλα αυτά δείχνουμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο, έστω κι αν τα αποτελέσματα δεν το επιβεβαιώνουν. Για εμάς είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο Κύπελλο και μετά στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα