Νεϊμάρ: Η Νιούκαστλ θέλει να πάρει τον Βραζιλιάνο στην Premier League

Μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται η παραμονή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το τέλος της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, με τη δυσαρέσκεια του κόσμου να είναι μεγάλη και το κλίμα για εκείνον στο Παρίσι βαρύ.

Πολλά είναι τα γαλλικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ο 30χρονος δεν είναι πλέον χαρούμενος στην Παρί, ειδικά μετά τις τελευταίες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό από το Champions League.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Ωστόσο, οι πιθανότητες να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν είναι πολλές. Εκτός από την Μπαρτσελόνα, η οποία εμφανίζεται να εξετάσει την επιστροφή του Βραζιλιάνου, υπάρχουν δύο ακόμα ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Σύμφωνα με το Fichajes.net πρόκειται για δύο αγγλικούς συλλόγους. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Νιούκαστλ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως οι νέοι ιδιοκτήτες της δεύτερης θέλουν να κάνουν το "μπαμ" με την απόκτησή του Νεϊμάρ.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα οι International Business Times έβαλαν φωτιά στο διεθνές ποδόσφαιρο, αφού εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι η Ίντερ θα καταλήξει στα χέρια της Public Investment Fund, του σαουδαραβικού fund στο οποίο ανήκει πλέον και η Νιούκαστλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα