Νάπολι - Ιντερ: Προγνωστικά και Ανάλυση στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας

Το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς διεξάγεται στη Serie A και πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, αφού η δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι, υποδέχεται στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» την πρωτοπόρο Ιντερ (19:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Το πόσο σπουδαία και αμφίρροπη αναμέτρηση είναι, φαίνεται

και στο σετ αποδόσεων, όπου το διπλό προσφέρεται στο 2.60 και ο άσος κινείται κατά μέσο όρο στο 2.70.

Προγνωστικά Ιταλία: Νάπολι - Ιντερ

Η Ιντερ παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η ήττα από τη Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου, την προηγούμενη αγωνιστική, υπενθύμισε πως δεν είναι ανίκητη.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι βρίσκεται εν μέσω μίας πολύ απαιτητικής σειράς αγώνων. Μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, ακολούθησε την Τρίτη, η πρόκριση επί της Ρόμα στο κύπελλο. Απόψε παίζει στον ιταλικό νότο ματς φωτιά με τη Νάπολι και την Τετάρτη ακολουθεί το πρώτο σπουδαίο ραντεβού με τη Λίβερπουλ για το Champions League.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το ενδεχόμενο της ισοπαλίας σήμερα, μάλλον δεν είναι ένα κακό σενάριο για την Ιντερ, καθώς θα διατηρήσει στο -1 τη Νάπολι, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η έδρα της Νάπολι, αποτελεί ανέκαθεν ένα από τα πιο δύσκολα πεδία για την Ιντερ, η οποία έχει πανηγυρίσει εκεί μόνο μία νίκη σε επίπεδο Serie A μετά το 1997, σε σύνολο 15 αναμετρήσεων (9-5-1 υπέρ της Νάπολι ο απολογισμός).

Η Νάπολι μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, βασιζόμενη κυρίως στην εύρυθμη αμυντική της λειτουργία. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι και οι παρτενοπέι έχουν την κορυφαία αμυντική επίδοση φέτος, με μόλις 16 γκολ παθητικό σε 24 αγωνιστικές.

Γενικά, τα ματς της Νάπολι είναι κλειστά και δεν είναι τυχαίο πως στα οχτώ προηγούμενα παιχνίδια της στη Serie Α, εμφάνισε επτά under 2,5 και μοναδικό over 2,5 κόντρα στην ουραγό και καταδικασμένη Σαλερνιτάνα.

Νάπολι - Ιντερ: Στοιχηματική Πρόταση

Από τη μία λοιπόν έχουμε μία προσεκτική αμυντικά Νάπολι, η οποία μάλιστα έχει πίσω από το Κόπα Αφρικα τον κορυφαίο της στόπερ, Κουλιμπαλί και από την άλλη την σαφέστατα πιο πλήρη και ποιοτική Ιντερ, η οποία ωστόσο είναι επιβαρυμένη με πιο απαιτητικά παιχνίδια και παίζει σε μία έδρα, που παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Έτσι όπως έχει βγει το σετ, πρακτικά δεν υπάρχει φαβορί κι αν αξίζει κάτι είναι μόνο το ρίσκο στην ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να πληγώσει καμία από τις δύο αντιπάλους. Σε τιμές στο 3.30 το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάπολι – Ιντερ: Χ (απόδοση 3.30), 19:00
Keywords
Τυχαία Θέματα