Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Με Μάντισον και Γουίλσον η αποστολή

Ο Τζέιμς Μάντισον και ο Κάλουμ Γουίλσον αποτελούν τις δύο εκπλήξεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την αποστολή της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο εξτρέμ της Λέστερ και ο επιθετικός της Νιούκαστλ βρίσκονται στις επιλογές του Άγγλου ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Χάρι Κέιν θα είναι ο αδιαπραγμάτευτος ηγέτης της επίθεσης των "τριών λιονταριών" πάντως, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να βρίσκεται ξανά στο πλευρό του.

Ο Τάμι Έιμπραχαμ δεν κλήθηκε για μία μεγάλη διοργάνωση ούτε τώρα, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη Ρόμα, όπως και ο Φικάγιο

Τομόρι της Μίλαν.

Ο Λουκ Σο στα αριστερά ουσιαστικά παίρνει φανέλα βασικού από τον τραυματία Μπεν Τσίλγουελ, με τους Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Κίεραν Τρίπιερ να μονομαχούν από την άλλη πλευρά.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο κέντρο αναμένεται να έχει μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε στο Euro 2020, με τον πρωτάρη πλέον να είναι ο Κόνορ Γκάλαχερ.

Η Αγγλία βρίσκεται στο 2ο όμιλο μαζί με Ιράν, ΗΠΑ και Ουαλία.

Η αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ Τερματοφύλακες Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ) Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ)
Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον) Αμυντικοί Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) Μπεν Γουάιτ (Άρσεναλ) Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι) Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι) Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ) Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ) Κόνορ Κόουντι (Έβερτον) Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ) Μέσοι Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ) Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ) Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ) Μέισον Μάουντ (Τσέλσι) Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι) Κάλβιν Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι) Επιθετικοί Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι) Χάρι Κέιν (Τότεναμ) Φίλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι)
Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ) Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) Μπουκαγιό Σακά (Άρσεναλ) Ραχίμ Στέρλινγκ (Τσέλσι) Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)
Keywords
Τυχαία Θέματα