Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δίνει τον τόνο ο Έμερι

Δύο επιλογές διαφορετικής λογικής στο σημερινό Total Betting του Match Money. Ένα καυτό φαβορί από την Ιταλία και μια γερή κόντρα από την Αγγλία.

Βερόνα – Γιουβέντους (19:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η φετινή Γιουβέντους έχει σοβαρά θέματα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα πάντως έχει μια χρυσή ευκαιρία να μπει στη διακοπή του Μουντιάλ με κάποια ηρεμία και να βρει χρόνο να ανασυγκροτηθεί.

Η Γιουβέντους την Κυριακή που μας πέρασε πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ 2-0, έφτασε στις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο στόχος είναι να πάει με το απόλυτο στη διακοπή, παίζοντας τώρα στη Βερόνα και φιλοξενώντας τη Λάτσιο την Κυριακή. Το ματς με τη Λάτσιο βέβαια αργεί και αρχικά πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα. Κι απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Βερόνα, που μετρά οχτώ σερί ήττες, το 1.70-1.75 στο διπλό δεν το λες καθόλου κακό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Γ. – Άστον Βίλα (22:00 Action 24, Live από το SPORT24). Παιχνίδι για τον 3ο γύρο του League Cup, μονό παιχνίδι, κατευθείαν πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν μαζί και την Κυριακή για την Premier League και η Βίλα κυριολεκτικά πάτησε τη Γιουνάιτεντ κερδίζοντας καθαρότατα με 3-1.

Μόνο και μόνο για αυτό, και με δεδομένο το γενικότερο μπέρδεμα της Γιουνάιτεντ φέτος, τα σετ αποδόσεων, που θέλουν τον άσο στο 1.65 και το διπλό στο 5.50, χτυπάνε στο μάτι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί για τα μεγάλα ονόματα της Premier League το League Cup είναι τρίτη και τέταρτη προτεραιότητα, όμως η Άστον Βίλα έχει να κατακτήσει κάποιον τίτλο από το 1996 – και βέβαια δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να κατακτήσει την Premier, μόνο από τα κύπελλα μπορεί να έρθει η διάκριση.

Ο κόσμος της κυριολεκτικά διψά για μια πρωταγωνιστική κυπελλική πορεία (7.500 θα είναι σήμερα το βράδυ στο Ολντ Τράφορντ) και ο Ουνάι Έμερι, που την Κυριακή έκανε πρεμιέρα στον πάγκο της νέας του ομάδας, έδωσε με το καλημέρα τον τόνο: "Το όνειρό μου είναι να οδηγήσω την Άστον Βίλα σε έναν τίτλο".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βερόνα – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.75), 19:30 Μάν. Γιουν. – Άστον Βίλα: Χ2 (απόδοση 2.30), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη La Liga μέχρι τη Serie A αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα