Μαρτίνς: "Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, δική μου ευθύνη το πρώτο ημίχρονο"

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Αραμπί στο 84ο λεπτό και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, μίλησε για ένα δύσκολο ματς και τόνισε πως η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν δική του ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για

το ματς: "Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, αλλά το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη είναι δική μου για το πρώτο ημίχρονο. Η στρατηγική μου δεν έγινε πράξη. Στο ημίχρονο συζητήσαμε. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε κυνηγήσαμε το γκολ".

Για τους Αραμπί και Τικίνιο και για το γεγονός ότι παίζουν μαζί: "Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα με τη μέγιστη δυναμική για να ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες κάθε αγώνα".

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: "Πάντα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Ο Γκάρι παίζει τα πρώτα του παιχνίδια, ο Εμβιλά είναι σημαντικός για μας και ο Ελ Αραμπί είναι ο σκόρερ και εκτελεστής μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τέτοιους παίκτες. Θα μιλήσουμε όταν θα γίνω πρώτος σε όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα