Μαρσέιγ: Βρήκε νέο χορηγό για τη φανέλα και θα βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία

Η Cazoo, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις αυτοκινήτων, θα είναι στο πλευρό της Μαρσέιγ με την έναρξη της νέας σεζόν. Η εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2018 από τον Βρετανό επιχειρηματία Άλεξ Τσέστερμαν και η οποία έχει πουλησει ήδη 50.000 αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασιλείο, θέλησε να επεκταθεί ανάλογα και στην Γαλλία και όλα δείχνουν

πως ένα δυναμικό όχημα για να πετύχει το σκοπό της είναι η Μαρσέιγ.

Οι Μασσαλοί συνιστούν αναντίρρητα μία ομάδα που όχι μόνο έχει τεράστια δημοφιλία αλλά και ένα πολύ δυναμικό κοινό, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την Πέμπτη (24/3) το κλείσιμο ενός πολυετούς deal που θα επιτρέπει στην Μαρσέιγ να ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία της και την εν λόγω εταιρία να διαφημίζεται τόσο μέσω της φανέλας αλλά και μέσα από τις πινακίδες του γηπέδου των Μασσαλών αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Μάλιστα, με τη συμφωνία της με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, η Cazoo επεκτείνεται ουσιαστικά σε ένα ακόμα από τα πέντε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αφού είναι ήδη χορηγός σε Έβερτον και Άστο Βίλα από την Premier League και σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βαλένθια από την La Liga.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Μαρσέιγ. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες και όπως εμείς είναι ένας πολύ φιλόδοξος σύλλογος που τρέφεται με τα αποτελέσματα και έχει παθιασμένους θαυμαστές και βάση φιλάθλων σε όλη τη Γαλλία.

Ανυπομονούμε να εμπλακούμε με τους οπαδούς και την τοπική κοινότητα, παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου στη Γαλλία το 2022", τόνισε ο ιδρυτής και CEO του νέου χορηγού της Μαρσέιγ, Άλεξ Τσέστερμαν, ενώ ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια δήλωσε από την πλευρά του:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Cazoo, μια νέα εταιρεία ήδη στο επίπεδο των μεγαλύτερων διεθνών εταιρειών, στην οικογένεια της Μαρσέιγ.

Πέρα από το μοίρασμα αξιών όπως η υπέρβαση του εαυτού μας και το μαχητικό πνεύμα, αυτή η σύμπραξη συμβολίζει την κοινή μας βούληση να παίξουμε στην ευρωπαϊκή σκηνή και να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε μαζί, ο καθένας στον δικό του τομέα εξειδίκευσης. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ περήφανοι που η Cazoo είναι αφοσιωμένη σε εμάς για τα επόμενα χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα