Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακος: Επική αντεπίθεση και σε άδειο τέρμα το 6-1 από τον Ελ Αραμπί

Αυτά που πέτυχε ο Ολυμπιακός δεν γίνονται ούτε στις ταινίες! Στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέτυχε τέσσερα γκολ και με το 4-1 υπέρ της ισοφάρισε την ήττα της με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Conference League, ενώ στο πρώτο μέρος της παράτασης σημείωσε άλλα δύο γκολ.

Στο 93' έγινε στο 5-1 με σκόρερ τον Γιόβετιτς, αποτέλεσμα που έβαλε τους ερυθρόλευκους στη θέση του οδηγού ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 6-1 με απίστευτο τρόπο.

Τρομερή μπαλιά προς τον Μασούρα που μπήκε στην περιοχή, εκείνος πέρασε τον Μισπάτι και γύρισε τη μπάλα προς τον Ελ Αραμπί ο οποίος σε κανή εστία την έστειλε στα δίχτυα για το 6-1 των ερυθρόλευκων μέσα σε αποθέωση.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη EuroLeague και τις ευρωπαϊκές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Σπύρος Καβαλιεράτος και Βασίλης Σκουντής μεταφέρουν το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα