Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός: Μαγική ασίστ Ποντένσε και 3-0 με σούπερ κεφαλιά από Ελ Κααμπί

Απίστευτο αλλά αληθινό! Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο "Καραϊσκάκης" όμως στη ρεβάνς των δύο ομάδων στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα βγήκε με θάρρος και αποφασιστικότητα στο χορτάρι και στο φινάλε του πρώτου μέρους βρέθηκε να έχει "ακυρώσει" το προβάδισμα των Ισραηλινών, στην δεύτερη κόντρα των δύο ομάδων με φόντο τους "8" του Conference League.

Και αυτό γιατί βρήκε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία γκολ

πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Ποντένσε στο 10' έκανε το 1-0, ο Φορτούνης πήρε τη σκυτάλη στο 36ο λεπτό γράφοντας το 2-0, ενώ στο 45+3' μπήκε και το τρίτο γκολ.

Γκολ που ήταν χάρμα ειδέσθαι, με τον Ποντένσε να δέχεται πάσα από τον Όρτα κα να πατάει από τα αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, για να κάνει γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον Ελ Κααμπί με κεφαλιά να νικάει τον Μισπάτι για το 3-0.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη EuroLeague και τις ευρωπαϊκές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League. Σπύρος Καβαλιεράτος και Βασίλης Σκουντής μεταφέρουν το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα