Λίστα Forbes: Ο Ρονάλντο είναι ο πιο καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως, δεύτερος ο Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από τις επιτυχίες εντός γηπέδου, απολαμβάνει και εκτός αυτού μία επίσης, ξεχωριστή πρωτιά, αφού σύμφωνα με το Forbes, μετά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο πιο καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς προβλέπεται μετά την προσθήκη του στους Red Devils να λάβει περίπου 107

εκατ. ευρώ τη φετινή σεζόν, με τα 60 εκατ. από αυτά να προέρχονται μόνο από τον μισθό και τα μπόνους του και τα υπόλοιπα 47 εκατ. από την εμπορικότητα και τις δικές του χορηγίες.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με περίπου 13 εκατ. ευρώ λιγότερα. Ο Αργεντινός θα λάβει συνολικά 94 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 64 εκατ. θα τα εξασφαλίσει από το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα υπόλοιπα από εμπορικές συνεργασίες. Τρίτος στη λίστα είναι ο Νεϊμάρ με συνολικά 81 εκατ. δολάρια (64 εκατ. από το συμβόλαιο και 17 εκατ. από χορηγίες).

Όπως φαίνεται από τη σχετική λίστα, η "ψαλίδα" με τους υπόλοιπους επτά παίκτες είναι εξαιρετικά μεγάλη, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ακολουθεί στην τέταρτη θέση με περίπου 37 εκατ. ευρώ. Τη λίστα συμπληρώνουν ο Σαλάχ (5ος) με 35 εκατ., ο Λεβαντόφσκι (6ος) μαζί με τον Ινιέστα (7ος) με 30 εκατ., ο Πογκμπά (8ος) με 29 εκατ., ο Μπέιλ (9ος) με 27 εκατ., ενώ ο Αζάρ είναι ουραγός με 25 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα