Εκπτώσεις έως 70% σε καλοκαιρινά είδη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει φτάσει στο τέλος του όμως οι θερμοκρασίες στη χώρα μας παραμένουν υψηλές. Για αυτό ακόμα και τώρα η αγορά καλοκαιρινών ρούχων συνεχίζεται.

Ειδικά εάν αυτά είναι σε προσφορές που φτάνουν ακόμα και το 70% τότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις της αγορές σου τόσο για όσο η ζέστη κρατά, όσο και για το επόμενο καλοκαίρι.

Εμείς επιλέξαμε μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων της Prince Oliver, η οποία προσφέρει 70% έκπτωση σε καλοκαιρινά είδη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ κάθε μέρα έχει έξτρα σούπερ προσφορές.

T-Shirt Henley Αρχική τιμή: 69.00€ / Με έκπτωση: 39.99€

Ο ακρογωνιαίος λίθος της αντρικής γκαρνταρόμπας και ένα κομμάτι που αγοράζεις ξανά και ξανά, ιδωμένο μέσα από το μοντέρνο πρίσμα της Prince Oliver που καταφέρνει να σταθεί στο ανώτερο σκαλί του casual και να ξεκλειδώσει την κομψότητα. Θα ταιριάξει τόσο με denim, chinos ή βερμούδα όσο και με χαλαρό σακάκι, τζιν μπουφάν ή ανοιξιάτικο τζάκετ και θα ολοκληρωθεί, ασφαλώς, με ένα ζευγάρι sneakers για στυλ από άκρη σε άκρη.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Essential T-Shirt Αρχική τιμή: 39.00€ / Με έκπτωση: 24.99€

Το εμβληματικό κοντομάνικο μπλουζάκι του οίκου, ένα essential item κορυφαίας ποιότητας. Ο ακρογωνιαίος λίθος της αντρικής γκαρνταρόμπας και ένα κομμάτι που αγοράζεις ξανά και ξανά, ιδωμένο μέσα από το μοντέρνο πρίσμα της Prince Oliver που καταφέρνει να σταθεί στο ανώτερο σκαλί του casual και να ξεκλειδώσει την κομψότητα. Θα ταιριάξει τόσο με denim, chinos ή βερμούδα όσο και με χαλαρό σακάκι, τζιν μπουφάν ή ανοιξιάτικο τζάκετ και θα ολοκληρωθεί, ασφαλώς, με ένα ζευγάρι sneakers για στυλ από άκρη σε άκρη.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

T-Shirt Μπορντώ “Κορόνα” Αρχική τιμή: 50.00€ / Με έκπτωση: 19.99€

Ένα t- shirt με στάμπα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, συνδύασε το με jeans , chinos παντελόνια, βερμούδες, για πιο βραδινές εμφανίσεις κάνε contrast με blazer, in style μαντηλάκι και ολοκλήρωσε την εικόνα σου με ένα ζευγάρι κομψά sneakers.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Polo Pique Αρχική τιμή: 49.00€ / Με έκπτωση: 29.99€

Πόλο πικέ από αγνό, διαπνεόμενο βαμβάκι μονής πλέξης που απορροφά την υγρασία. Συνδύασε αυτό το Modern Fit Polo με χρωματιστά chinos ή jean παντελόνια και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι χαμηλά δερμάτινα sneakers.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Polo Pique Αρχική τιμή: 60.00€ / Με έκπτωση: 29.99€

Ένα από τα best seller προϊόντα της Prince Oliver, που αξίζει να αποκτήσετε περισσότερα από ένα. Πόλο πικέ από αγνό, διαπνεόμενο βαμβάκι μονής πλέξης που απορροφά την υγρασία. Συνδύασε αυτό το Modern Fit Polo με χρωματιστά chinos ή Jean παντελόνια και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι χαμηλά δερμάτινα sneakers.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Αθλητική Βερμούδα Αρχική τιμή: 59.00€ / Με έκπτωση: 29.99€

Ένα essential κομμάτι για ένα δυναμικό αλλά και κομψό athleisure style που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Από 100% βαμβάκι, με εξαιρετικά απαλή υφή και προσεγμένες λεπτομέρειες, συνδυάζεται τέλεια με μονόχρωμα ή printed t-shirts και φυσικά με αθλητικά παπούτσια.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Αθλητική Βερμούδα Γκρι Αρχική τιμή: 59.00€ / Με έκπτωση: 29.99€

Ένα essential κομμάτι για ένα δυναμικό αλλά και κομψό athleisure style που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Από 100% βαμβάκι, με εξαιρετικά απαλή υφή και προσεγμένες λεπτομέρειες, συνδυάζεται τέλεια με μονόχρωμα ή printed t-shirts και φυσικά με αθλητικά παπούτσια.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα εκατοντάδες προϊόντα που μπορείτε να βρείτε. Επιλέξαμε Tshirt, polo και βερμούδες, εσείς μπορείτε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.

Πατήστε εδώ να δείτε όλη την τεράστια γκάμα προϊόντων απ' όλα τα καλοκαιρινά είδη και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει σε σας και τις ανάγκες σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα