Κόντε: "Εύχομαι ο Ρονάλντο να μην μας βάλει τρία γκολ όπως πέρυσι"

Τον Μάρτιο της περασμένης σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τη νίκη επί της Τότεναμ (3-2), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το βράδυ της Τετάρτης (19/10) η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ τους Λονδρέζους, με τον Αντόνιο Κόντε να αναφέρεται στη συνέντευξη Τύπου στο αποτέλεσμα της περσινής σεζόν.

Ο Ιταλός κόουτς τόνισε πως η ομάδα του πέρυσι έχασε από τον Ρονάλντο και όχι από τη Γιουνάιτεντ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι δεν θα επαναληφθεί εκείνη η απόδοση του Πορτογάλου

"Θα ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που θα αμφισβητούσε τον Κριστιάνο, γιατί την περασμένη σεζόν σκόραρε τρία γκολ απέναντι σε μας. Εύχομαι να μην ξαναγίνει αυτό. Χάσαμε από εκείνον , όχι από τη Γιουνάιτεντ.

Εξακολουθεί να κάνει τη διαφορά. Μαζί με τον Μέσι, ο Ρονάλντο έχει σημαδέψει την ιστορία του ποδοσφαίρου τα τελευταία 10-15 χρόνια. Τον θαυμάζω πολύ".

Από την άλλη, ο Τεν Χαχ στάθηκε στον εκνευρισμό του Πορτογάλου όταν τον έκανε αλλαγή στο ματς με τη Νιούκαστλ: "Κανένας παίκτης δεν είναι χαρούμενος όταν τον βγάζουν από το γήπεδο, ειδικά ο Ρονάλντο. Καταλαβαίνω φυσιολογικά την αντίδρασή του, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Θυμάμαι τι έκανε πέρυσι με την Τότεναμ, αλλά πρέπει να σκεφτώ κι άλλα πράγματα".

Keywords