Η σύντροφος του Κέπα παίζει την καλύτερη άμυνα απέναντι στους επικριτές του

09:45 2/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Τόμας Τούχελ έπαιξε το χαρτί του Κέπα στο φινάλε της ημίωρης παράτασης του τελικού του League Cup αλλά δεν δικαιώθηκε. Ο Ισπανός γκολκίπερ της Τσέλσι μπήκε αντί του Μεντί στο 120' με "αποστολή" να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου μέσω του καλού ρεκόρ που έχει όσον αφορά στις αποκρούσεις πέναλτι, όμως οι παίκτες της Λίβερπουλ ήταν αλάνθαστοι.

Αποτέλεσμα; Δεν έπιασε ούτε ένα από τα 11 χτυπήματα των κόκκινων από την άσπρη βούλα και επιπλέον ήταν

εκείνος που πέταξε το τρόπαιο μακριά, όταν ήρθε η δική του σειρά να εκτελέσει πέναλτι και έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κέλεχερ για να σφραγιστεί το 11-10 υπέρ της ομάδας του Κλοπ.

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει ουδείς να κατηγορεί τον Κέπα και πως αναλαμβάνει εκείνος όλη την ευθύνη, με τον 27χρονο να βρίσκει πάντως ακόμα πιο ένθερμο υποστηρικτή στο πρόσωπο της αγαπημένης του.

Αυτή είναι η Ισπανίδα πρώην Miss Universe, Άντρεα Μαρτίνεθ, που θέλησε να απαντήσει μέσω του προφίλ της στο Instagram σε αυτούς που τον κατηγορούν αλλά και να ζητήσει συνάμα από τους φίλους της Τσέλσι να τον στηρίζουν. Αυτό το έκανε μέσω μίας photo που δημοσίευσε και δείχνει τον Κέπα μετά το τελικό, την ώρα που τον παρηγορούσαν οι συμπαίκτες του, με την ίδια να αναφέρει:

"Ένα από τα πράγματα που έμαθα όταν ήμουν μπασκετμπολίστρια ήταν πως μία ομάδα είναι πάντα ομάδα. Δεν υπάρχουν ήρωες, ούτε θύτες. Κατά την προσωπική γνώμη μου, αυτή είναι μία πολύ άδικη κατάσταση και δεν μιλάω μόνο για τον τελικό.

Οι πραγματικοί υποστηρικτές θα πρέπει να δείξουν την αγάπη τους σήμερα, όχι μόνο όταν νικάμε. Κέπα Αριθαμπαλάγκα, είμαστε τόσο υπερήφανοι για σένα, ως τερματοφύλα και ακόμα περισσότερο ως άνθρωπο.

Ταπεινός, υπέροχος, ευγενικός, έξυπνος, εργατικός, ταλαντούχος και η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτή είναι μία μικρή γραμμή σε ένα τεράστιο βιβλίο. Πάμε αγόρι μου, πάμε παιδιά, σε αγαπώ".

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η 29χρονη είναι ζευγάρι με τον Κέπα εδώ και αρκετό καιρό όμως η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας μόλις τον περασμένο μήνα, μέσω κοινών φωτογραφιών τους που θέλησαν να ανεβάσουν στα social media.

Η Μαρτίνεθ φέρεται μάλιστα να βρέθηκε στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ την περασμένη Κυριακή (27/2) φορώντας φανέλα της Τσέλσι με το όνομα του Κέπα και το νούμερό του στην πλάτη.

Σημειώνεται πως σε νεαρή ηλικία είχε εκπροσωπήσει την Ισπανία ως μπασκετμπολίστρια, πριν κατακτήσει τον τίτλο ομορφιάς της Miss Universe το 2020, με τον λογαριασμό της στο Instagram να αναφέρει πως έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και πως εργάζεται πλέον στον τομέα του μάρκετινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα