Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ιταλική δυάδα

Κρεμονέζε – Ρόμα (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Σε καλό φεγγάρι η Ρόμα αυτή την περίοδο. Η ομάδα του Μουρίνιο έρχεται από πολύ δυνατή εμφάνιση και νίκη-πρόκριση επί της Ζάλτσμπουργκ την περασμένη Πέμπτη και με μια νίκη σήμερα ανεβαίνει στη 2η θέση της Serie A, πιάνοντας

στη βαθμολογία τις δύο ομάδες του Μιλάνου.

Η Κρεμονέζε συμπαθητική και φιλότιμη, αλλά φτάνουμε Μάρτη και ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. 0-9-14 το ρεκόρ της, 11 βαθμοί πίσω από την παραμονή και όλα δείχνουν ότι πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα. Η Ρόμα την πάτησε φέτος από την Κρεμονέζε, από την οποία αποκλείστηκε στο κύπελλο, λογικά θα είναι ιδιαίτερα σοβαρή σήμερα και το 1.75 του διπλού μοιάζει κάτι παραπάνω από ΟΚ.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Γιουβέντους – Τορίνο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η σεζόν της Γιουβέντους δέχθηκε ένα τεράστιο πλήγμα με τη γνωστή τιμωρία των -15, αλλά η "μεγάλη κυρία" αρχίζει σιγά σιγά να ξαναβρίσκει τις σταθερές της. Τρεις νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχθεί γκολ και βέβαια το εμφατικό 3-0 μέσα στη Γαλλία επί της Ναντ την περασμένη Πέμπτη με το χατ τρικ του Ντι Μαρία για το Europa League. Με την Τορίνο, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, έχει απόλυτα πελατειακές σχέσεις (24-8-1 στα τελευταία 33 ντέρμπι εντός-εκτός) και ο άσος του 1.75 είναι λογικότατη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρεμονέζε – Ρόμα: 2 (απόδοση 1.75) 19:30 Γιουβέντους – Τορίνο: 1 (απόδοση 1.75) 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα