Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αουτσάιντερ με αξία

Η μάχη για τον τίτλο στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φαίνεται σε μεγάλο βαθμό να έχει ξεκαθαρίσει (Σίτι λογικά στην Αγγλία, Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Νάπολι στην Ιταλία, Παρί στη Γαλλία, Μπάγερν ή Ντόρτμουντ στη Γερμανία), όμως η μάχη για την παραμονή είναι και φέτος δραματική.

Στην Premier League, αν θεωρήσουμε ότι η Σαουθάμπτον (24) δεν σώζεται, Λιντς (30), Λέστερ

(30), Έβερτον (32), Νότιγχαμ (33) έχουν τρεις βαθμούς διαφορά και από αυτές θα πέσουν οι δύο. Η Νότιγχαμ νίκησε την περασμένη αγωνιστική το απόλυτο must win κόντρα στη Σαουθάμπτον εντός έδρας και τώρα πηγαίνει στο Λονδίνο για να παίξει με την Τσέλσι (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Μια Τσέλσι που έρχεται μεν από την πρώτη νίκη της ύστερα από σερί τεσσάρων ηττών και 0-2-5 συνολικά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, να βρει προπονητή και να ξεχάσει ό,τι έγινε φέτος. Η Νότιγχαμ βέβαια έχει πολύ κακό εκτός έδρας ρεκόρ (1-3-13), αλλά η βαθμολογική ανάγκη και οι αποδόσεις επιτρέπουν να πάρουμε το ρίσκο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη La Liga, και καθώς ακόμη έχουμε πέντε αγωνιστικές, γίνεται χαμός στην ουρία. Πεσμένη η Έλτσε, αλλά από κει και πέρα υπάρχουν έξι ομάδες, από τους 31 της Εσπανιόλ έως τους 36 της Αλμερία, από τις οποίες θα πέσουν οι δύο. Μέσα σε αυτό το γκρουπ και η Χετάφε, που με 34 βαθμούς είναι αυτή τη στιγμή κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού στην ισοβαθμία με τη Βαλένθια. Η Χετάφε πάει σήμερα στο Μπερναμπέου και υπό κανονικές συνθήκες είναι από τα ματς που ομάδες του επιπέδου τους τα θεωρούν χαμένα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Αλλά η συγκυρία είναι εξαιρετική για τη Χετάφε, καθώς πετυχαίνει τη Ρεάλ ανάμεσα στα δύο τεράστια ματς με τη Σίτι για το Champions League. H Ρεάλ δεν πηγαίνει για τίποτα στο πρωτάθλημα, ο Αντσελότι θα κάνει αλλαγές και οι παίκτες της "βασίλισσας" δεν έχουν κανέναν λόγο να ρισκάρουν το οτιδήποτε. Και στο κάτω κάτω, η Χετάφε είναι επίσης ομάδα της Μαδρίτης και παραδοσιακά έχει μάλλον καλές σχέσεις με τη Ρεάλ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέλσι – Νότιγχαμ: Χ2 (απόδοση 2.60) 17:00 Ρεάλ – Χετάφε: Χ2 (απόδοση 2.35) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Match Money, Αουτσάιντερ,Match Money, aoutsainter