Η εμπειρία του FREEWIN κάνει τις αποφάσεις σου πιο διασκεδαστικές από ποτέ

Το FREEWIN έχει γίνει must. Είναι τόσο απλό στην εφαρμογή του που ο εκάστοτε παίκτης απολαμβάνει την εμπειρία με στόχο τις 100.000 ευρώ καθημερινά και εντελώς δωρεάν. Απαραίτητες προϋποθέσεις το OPAP Store App. στο κινητό και η παρουσία σ' ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ζήσαμε την εμπειρία του FREEWIN, το απολαύσαμε και σας μεταφέρουμε εντυπώσεις...

Όπως αναφέραμε παραπάνω, λοιπόν, το παιχνίδι είναι εντελώς

δωρεάν, καθημερινό και παίζεται μόνο σε κατάστημα ΟΠΑΠ. Εμείς, "κατεβάσαμε" την εφαρμογή OPAP Store App. και διεκδικήσαμε τις 100.000 ευρώ και θα το ξανακάνουμε, αφού πρόκειται για μία υπέροχη εμπειρία που κάνεις τις αποφάσεις... παιχνιδάκι.

Το ερώτημα, τώρα, είναι πώς παίζεις; Είπαμε είναι εξαιρετικά απλό: Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή σκοπός μας για τις 100.000 ευρώ είναι να μαντέψουμε μεταξύ των δύο καρτών που θα εμφανιστούν στην οθόνη πού βρίσκεται ο Mr. OPAP. Το παιχνίδι περιέχει 15 επίπεδα. Εάν και στα 15 πετύχουμε τον Mr. OPAP, τότε οι 100.000 ευρώ είναι στο χέρι μας.

Ο παίκτης, πάντως, έχει την ευχέρεια να σταματήσει σε οποιοδήποτε επίπεδο επιθυμεί και να λάβει το δώρο του τελευταίου επιπέδου που έχει κερδίσει. Σε περίπτωση λάθος κάρτας, τότε χάνει ό,τι έχει κερδίσει αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού την επόμενη μέρα με την παρουσία του στο πρακτορείο και το OPAP Store App. παίζει τα κέρδη στα δάχτυλα με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Προσοχή! Υπάρχει κι άλλο. Ο πράκτορας του καταστήματος ΟΠΑΠ μας ενημέρωσε και για το πρόγραμμα "ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις". Όποιος έχει παίξει το FREEWIN και ένα παιχνίδι στο OPAP Store App. μπαίνει σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για πλούσια δώρα. Όπως μία τηλεόραση ή ένα Iphone. Το καθημερινό και δωρεάν ραντεβού για το FREEWIN εκτοξεύει τη διασκέδαση και δίνει ευκαιρίες για μεγάλες νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα