Η Rosalia έχει θέση στην καρδιά της μόνο για την Μπαρτσελόνα

Δίχως αμφιβολία είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και στις 20 Ιουνίου έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο πλαίσιο του Release Athens X SNF Nostos.

Η Rosalia έχει κλέψει την καρδιά όλων των θαυμαστών της, όμως εκείνη την έχει δοσμένη στην Μπαρτσελόνα.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε

να συμβαίνει αλλιώς; Η Rosalia γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στο Σαν Κουγάτ δελ Μπαλιές, ένα προάστιο ουσιαστικά της Βαρκελώνης το οποίο απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Έτσι, από μικρή είχε μια καρμική σχέση με τη μεγάλη ομάδα της πόλης στην οποία μεγάλωσε και ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για αυτήν.

Μάλιστα, στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με το Spotify, οι μπλαουγκράνα εμφανίστηκαν με το "Motomami" στη θέση του βασικού χορηγού που είναι ο τίτλος του άλμπουμ της Rosalia.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπαρτσελόνα είχε βάλει ορισμένους από τους αστέρες της να επιλέξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από το ρεπερτόριο της.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί Λεβαντόβσκι, Πέδρι, Μπαλντέ, Ραφίνια και Ανσού Φάτι κλήθηκαν να φτιάξουν το δικό τους chart μέσα από τις επιτυχίες της.

Η Rosalia αναμένεται να χαρίσει ένα μοναδικό υπερθέαμα σύντομα και στο ελληνικό κοινό αφού στις 20 Ιουνίου το απόλυτο pop icon των ημερών μας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο πλαίσιο του Release Athens X SNF Nostos.

Keywords
Τυχαία Θέματα