Γερεμέγεφ: "Η τωρινή κατάσταση δεν είναι βιώσιμη για εμένα"

Μεγάλη συνέντευξη στην aftobladet.se ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την επιθυμία του για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, ενώ δεν απέκλεισε τίποτα όσον αφορά στο μέλλον του.

"Ένιωσα πολύ καλά κάθε φορά που έπαιξα. Αισθάνθηκα άτυχος και απογοητευμένος που δεν υπήρξαν περισσότερα λεπτά για μένα, γιατί νιώθω ειλικρινά ότι μπορώ πολλά περισσότερα" ανέφερε αρχικά.

Έχετε μιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ γι' αυτό;

"Όχι, δεν το έχω κάνει αυτό. Ο

Φώτης Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος μας παίκτης. Η πρώτη επιθετική επιλογή. Ο Τέριμ δεν χρειάζεται να το εξηγήσει αυτό. Η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι πριν από λίγο, τώρα στο τέλος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι έτοιμος".

Μπορεί να υπάρχει σχέδιο του συλλόγου να πουλήσει τον Ιωαννίδη και μετά να γίνεις πιο ενεργός;

"Δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Φώτης με όσα κάνει και την ηλικία που έχει, είναι ένας ενδιαφέρον στόχος για μεγάλους συλλόγους. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του.

Εγώ έχω αποδείξει ότι μπορώ να πετύχω πολλά γκολ σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Άρα ξέρουν τι παίρνουν από μένα. Και νομίζω ότι είναι πολύτιμο αυτό".

Εσύ τι θέλεις, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

"Είναι ψηλές οι φιλοδοξίες μου και Θέλω να παίζω. Νιώθω ότι είμαι στην κορυφή, ψυχικά και σωματικά, της καριέρας μου".

Μπορείς να φανταστείς άλλη μια σεζόν με μόλις δύο παιχνίδια ως βασικός;

"Όχι, αυτό δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να παίξω περισσότερο. Θα ήθελα να δω πόσο καλά μπορεί να τα πάω αν έχω περισσότερα λεπτά. Είναι διασκεδαστικό το πρωτάθλημα και οι αγώνες εδώ, όπως και η ευρωπαϊκή προοπτική. Αλλά θέλω να αποκτήσω μία καθιέρωση, να υπάρχει μία συνέχεια. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να σβήνεις στον πάγκο και μετά να πηδάς μέσα. Πρέπει να υπάρχει κι ένα σχέδιο για μένα. Το ξέρει και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μια πραγματικά βιώσιμη κατάσταση για μένα τώρα.

Η αίσθηση μου είναι ότι ο σύλλογος πραγματικά με συμπαθεί, όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, πάντα ένας προπονητής βγάζει την ομάδα που θεωρεί καλύτερη, το σέβομαι αυτό. Κάνει τις επιλογές του και η ομάδα έχει προχωρήσει έτσι μέχρι τώρα λίγο στο τέλος. Αλλά δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν σε θέλει πολύ".

Τι λες για το ενδιαφέρον που υπάρχει για σένα;

"Είναι φυσικό οι σύλλογοι να ακούν, δεδομένων των γκολ που έχω πετύχει και του πόσο λίγο έχω παίξει, την περίπτωσή μου με ενδιαφέρον. Γι' αυτό θα τσεκάρουμε ποια είναι τα σχέδια του Παναθηναϊκού. Και θα δούμε. Δεν θέλω να μετανιώσω ότι ήμουν στην ποδοσφαιρική ακμή μου και δεν έπαιζα. Κάποια στιγμή τελειώνει η καριέρα του ποδοσφαιριστή και μετά θέλω να νιώθω ότι δεν έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα και να δω πόσο μακριά θα μπορούσα να φτάσω.

Για τους σουηδικές ομάδες δεν ξέρω τι να πω. Κανένας καπνός δεν υπάρχει χωρίς φωτιά. Για να μην είμαστε αλαζόνες, θα έλεγα ότι κάθε ομάδα θέλει έναν καλό σκόρερ. Έχω πετύχει πολλά γκολ στην Allsvenskan και έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω. Είμαι επίσης Σουηδός και δεν πιάνω θέση ξένου, είναι κι αυτό σημαντικό. Αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο. Λατρεύω την Allsvenskan.

Εδώ μετράει πολύ το άμεσο αποτέλεσμα. Έχουμε καλό ομαδικό πνεύμα στην ομάδα, αλλά είναι διαφορετικό από τη Σουηδία. Έχει κι αυτό τη γοητεία του. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση πάνω σου ως παίκτης για να προσφέρεις, να σκοράρεις. Αν δεν το κάνεις αυτό, πρέπει να πας κάπου αλλού. Στη Χάκεν έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Είναι σαφές ότι αισθάνομαι ξεχωριστός σε αυτή τη σχέση. Αλλά μπορεί να έχουν νέους παίκτες κι όταν έρθει η ώρα να μετακομίσουμε σπίτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα