Φερνάντες: "Τώρα κυνηγάμε το Champions League, σύντομα όμως αυτοί οι παίκτες θα παλεύουν για μεγαλύτερα πράγματα"

Πριν από μερικές εβδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ έριζαν για το ποια εκ των δύο θα έπαιρνε την 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας αμφότερες "καθαρίσει" με την τετράδα, όμως το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είναι εντελώς διαφοροποιημένη.

Για αυτό φρόντισαν οι έξι διαδοχικές νίκες της -φορμαρισμένης- Λίβερπουλ που την εδραίωσαν στην 5η θέση και οι δύο σερί ήττες της Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διαβόλους να χρειάζονται πλέον εννέα βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για να διασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League

και να μην πέσουν θύμα ανατροπής.

Το αν θα το πετύχουν θα το δείξει το εγγύς μέλλον, με τον Μπρούνο Φερνάντες να παραχωρεί συνέντευξη ενόψει του πρώτου εκ των τεσσάρων "τελικών", απέναντι στην Γουλβς στο "Ολντ Τράφορντ" και να ξεκαθαρίζει πως σύντομα η ομάδα του θα παλεύει για πολύ μεγαλύτερους στόχους από μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία με Ντε Χέα για νέο συμβόλαιο και "στάτους"

"Θέλουμε το ποδόσφαιρο του Champions League. Το αξίζει αυτός το σύλλογος, πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Νομίζω επίσης ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν να βρίσκονται εκεί, επειδή έχουμε μία τόσο σπουδαία ομάδα που έχει κάνει φοβερή δουλειά φέτος, όταν ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσε η Γιουνάιτεντ να παλεύει για την πρώτη τετράδα", τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, και πρόσθεσε:

"Ξέρουμε πως όλοι λένε τώρα "Η Γιουνάιτεντ είναι σπουδαία" όμως θυμάμαι ότι στην αρχή της σεζόν ουδείς μάς έδεινε τύχη για την πρώτη εξάδα, άρα πιστεύω ότι ήταν μία καλή έκπληξη αυτό που έγινε. Έκπληξη για αυτούς, όχι για εμάς.

Ξέραμε ότι μπορούσαμε να είμαστε εκεί, ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Είχαμε τις στιγμές μας και για αυτό είμαστε στη θέση να κυνηγάμε την τετράδα και όχι μεγαλύτερα πράγματα.

Αλλά νομίζω ότι σύντομα, αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι παίκτες θα παλεύουν για πολύ μεγαλύτερα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φερνάντες, Τώρα, Champions League,fernantes, tora, Champions League