Φαλ: "Η προσέγγιση στην άμυνα ήταν καλή, αλλά πρέπει να είμαστε λιγότερο εγωιστές στην επίθεση"

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρ στο ΣΕΦ στο Game 2 και θα πάει στην Κων/πολη με στόχο τουλάχιστον τη μια νίκη που θα οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι είτε την πρόκριση στο Final - Four της EuroLeague. Ο Μουστάφα Φαλ θεωρεί ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν μια πολύ καλή προσέγγιση στην άμυνα, αλλά πρέπει να είναι λιγότερο

εγωιστές στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουστάφα Φαλ στη NOVA: Για τις περισσότερες κατοχές της Φενέρ: "Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, όταν έχουν τόσες παραπάνω κατοχές και επιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά που είχαμε χτίσει".

Για τη διαφορετική εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στα δύο μέρη του ματς: "Πιστεύω ότι εξαρτάται από τις πεντάδες που έχουμε στο παρκέ. Κάποιοι είναι καλύτεροι αμυντικοί. Μερικές φορές μπερδευόμαστε όταν είναι να κυκλοφορήσουμε την μπάλα ή να επιτεθούμε. Πρέπει να δουλέψει και το κομμάτι της επίθεσης για να είμαστε συνεπείς στην άμυνα".

Για το αν θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή πλάνου ενόψει των επόμενων αγώνων: "Ήμασταν έτοιμοι από την αρχή. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγή πλάνου. Πρέπει να προσέξουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, όπως το επιθετικό ριμπάουντ, δεν είναι θέμα μόνο των ψηλών αυτό. Αλλά και να περιορίσουμε τα λάθη μας".

Για το τι κρατάει από τα πρώτα δύο ματς: "Η αμυντική μας προσέγγιση ήταν καλή, γιατί δούλεψε την περισσότερη ώρα και στα δύο ματς. Πρέπει να είμαστε λιγότερο εγωιστές στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα