Εθνική Γαλλίας: Παίκτης έφυγε από τον μήνα του μέλιτος αφού κλήθηκε στην εθνική ομάδα και δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό

Ο Γάλλος μέσος της Άστον Βίλα, Μπουμπακάρ Καμαρά, πριν λίγες εβδομάδες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Κοραλία. Πριν λίγες μέρες μάλιστα το νεόνυμφο ζευγάρι πήγε να απολαύσει τον μήνα του μέλιτος. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναν.

Η σύζυγος του 23χρονου παίκτη φρόντισε να ενημερώσει τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο ποδοσφαιριστής έλαβε κλήση από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για να αντικαταστήσει

τον τραυματία Ραμπιό, ενόψει των παιχνιδιών της εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα σε Γιβραλτάρ και Ελλάδα.

Εξαιτίας λοιπόν της καθυστερημένης κλήσης του από τον Γάλλο τεχνικό, ο Καμαρά επέστρεψε από το μήνα του μέλιτος για να ενταχθεί στην ομάδα.

Στη σύντροφό του σίγουρα αξίζει ένα μετάλλιο για την υπομονή που υπέδειξε καθώς αφού επέστρεψε σπίτι τους δημοσίευσε μια εικόνα από την ανακοίνωση της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που επιβεβαίωσε την άφιξη του Καμαρά βάζοντας μία καρδιά.

Παρόλα αυτά, ο Καμαρά δεν ανταμείφθηκε καθώς δεν αγωνιστίκε ούτε ένα λεπτό σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έδωσε η εθνική Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα